Ірландія проти Греції. Яка команда візьме три очки в цьому матчі?

У п'ятницю, 13 жовтня, на стадіоні "Авіва" відбудеться матч між збірними Ірландії та Греції у рамках кваліфікації до чемпіонату Європи 2024 року.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Ірландія проти Греції

Ірландія

Збірна Ірландії посідає лише четверте місце у своїй відбірковій групі на ЧЄ-2024 без жодних шансів на вихід в основний турнір. Ірландці набрали лише три очки, які вони здобули в матчі проти аутсайдера групи збірної Гібралтару, і, звісно, їхні вболівальники розчаровані такою грою.

Спочатку ірландцям було важко претендувати на високі місця, але все ж, виходячи зі свого потенціалу, вони явно очікували більшого. У новому домашньому матчі футболісти збірної Ірландії спробують хоча б трохи реабілітуватися перед своїми вболівальниками та показати гідний рівень футболу.

Греція

Але збірна Греції після п'яти зіграних матчів набрала 9 очок і посідає третє місце в групі В. Греки поступилися лише двом явним фаворитам Франції та Нідерландам і залишаються шанси на друге місце, яке гарантує прямий вихід на чемпіонат Європи.

Для досягнення цієї мети збірній Греції необхідно виграти матчі, що залишилися у відбірковому раунді, і це завдання виглядає для команди дуже складним. Але в майбутньому виїзному матчі гості будуть налаштовані на перемогу і докладуть максимум зусиль, щоб взяти наступні три очки.

Ірландія проти Греції

Ірландія проти Греції факти

  • У матчі першого раунду відбору на Євро-2024 Греція перемогла Ірландію з рахунком 2:1;
  • Лише в одному з чотирьох матчів між командами різного рівня ставка на тотал понад (2,5) 2,65;
  • Також лише в одному з чотирьох матчів між суперниками була зроблена ставка на «заб’ють обидві команди» 2,10;
  • Збірна Греції виграла три з чотирьох матчів проти Ірландії на різних рівнях.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Дуже відома серед футбольних уболівальників букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм клієнтам такі котирування такого матчу в рамках наступного раунду відбору на чемпіонат Європи 2024 року: на перемогу ірландців можна поставити 2,48, на нічию - за 3,10, а на перемогу грека - 3,30. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Збірним Ірландії та Греції буде важко кинути виклик фаворитам групи у боротьбі за вихід на чемпіонат Європи, але в очній боротьбі суперники все ж спробують визначити найсильнішого та зіграють за максимально позитивний результат. Ірландці історично є зручним суперником для греків, про що свідчить статистика попередніх зустрічей між командами. Очки потрібні як господарям поля, так і гостям, тому логічним вибором у цьому випадку буде ставка «забивають обидві» за 2.10.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0