Білорусь проти Румунії. Чи зможуть білоруси повернутися в боротьбу за вихід на Євро?

12 жовтня в матчі 7-го туру кваліфікації Євро-2024 зустрінуться збірні Білорусі та Румунії. Поєдинок прийме «Суза Ференц Арена» (Будапешт).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Білорусь проти Румунії

Білорусь

Збірна Білорусі дуже погано проводить цей відбірковий цикл; команда вже взяла участь у шести матчах, здобувши лише одну перемогу та одну нічию. Можливо, результат міг би бути кращим, якби білоруси не проводили домашні матчі на нейтральних аренах. У заключному матчі кваліфікації підопічні Карлоса Алоса Феррера на виїзді з мінімальним рахунком поступилися Ізраїлю з рахунком 0:1.

Збірна Білорусі посідає 4-е місце в турнірній таблиці групи I, набравши 4 очки за 6 ігрових днів, при співвідношенні м'ячів 4:11.

Румунія

Значно кращий результат показує збірна Румунії; команда ще не зазнала жодної поразки в цьому році. «Чікс» взяли участь у шести матчах кваліфікації, здобувши три перемоги та ще тричі зігравши внічию. Чудовим для підопічних Едварда Йорданеску вийшов останній матч на Євро, в якому команда вдома перемогла Косово з рахунком 2:0. У складі «карпатців» голи відзначилися Станчу та Міхейле.

Збірна Румунії займає 2-е місце в турнірній таблиці, набравши 12 очок, з різницею м'ячів 9:4.

Білорусь проти Румунії

Білорусь проти Румунії факти

  • Білорусь не може виграти 6 з останніх 7 матчів;
  • Румунія не програє в останніх 7 іграх;
  • Загальна кількість забитих голів менше 2,5 у 4 з останніх 6 матчів Румунії 1,69.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Переможцями матчу букмекери бачать гостей. Котирування успіху Білорусі становили 6,00. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 3,90. Котирування Вікторії Румунія зупинилися на позначці 1,62. Від збірних букмекер не очікує результативного футболу. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 1,69, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 2,18. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Збірна Білорусі провалює черговий раунд кваліфікації на великий турнір. У нинішній компанії максимум, на що може розраховувати команда, це 4 місце. Румунія грає набагато переконливіше, команда не зазнала жодної поразки у відбірковому раунді, завдяки чому «жовті» мають реальні шанси пробитися на Євро. Зважаючи на форму команд, думаю, вони продовжать серію, білоруси невдалі, а «карпатчани» без поразок зроблять ще один крок до виходу з групи: перемога Румунії – 1,62.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0