Нідерланди проти Франції. Чи зможуть помаранчеві взяти реванш за виїзну поразку?

13 жовтня в рамках 7-го раунду відбору на Чемпіонат Європи 2024 року на «Йохан Кройф Арені» (Амстердам) зійдуться збірні Нідерландів і Франції.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Нідерланди проти Франції

Нідерланди

Збірна Нідерландів цього року не може похвалитися надійною грою; команда має за плечима шість матчів, в яких здобуто лише три перемоги. Варто зазначити, що дві з трьох поразок припали на Лігу націй, тож у кваліфікації до Євро "помаранчевим" не дуже довелося. В останньому матчі кваліфікації «Летючий голландець» на виїзді обіграв Ірландію з рахунком 2:1. У «Заводному апельсині» голи забили Гакпо та Вегхорст.

Підопічні Рональда Кумана посідають друге місце в групі В, набравши 9 очок після 4 зустрічей, при співвідношенні м'ячів 8:5.

Франція

За цей рік збірна Франції встигла взяти участь у п'яти офіційних зустрічах, здобувши в них п'ять перемог. В останньому відбірковому матчі Євро-2024 підопічні Дідьє Дешама також вдало виступили, обігравши на своєму полі збірну Ірландії з рахунком 2:0. У «Півнів» голи відзначилися Чуамені та Тюрам. Збірна Франції займає 1 місце в групі, набравши 15 очок після 5 зустрічей, при співвідношенні м'ячів 11:0. Основним бомбардиром "триколірних" є Мбаппе, який на відборі вже забив чотири голи і віддав три гольові передачі.

Французи зуміли взяти участь у товариському матчі, поступившись Німеччині з рахунком 1:2.

Нідерланди проти Франції

Нідерланди проти Франції факти

  • Франція не програє в 9 з останніх 10 ігор;
  • Франція не програвала в 5 з останніх 6 ігор 3.0;
  • Загальна кількість голів перевищила 2,5 в останніх 8 матчах Нідерландів.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери віддають перевагу гостям. Котирування успіху Нідерландів становили 3,00. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 3,45. Котирування Вікторії Французької зупинилися на позначці 2,39. Від збірних букмекер не очікує результативного футболу. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 1,85, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 2,00. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Збірна Нідерландів далека від оптимального стану; їй важко конкурувати з найкращими командами світу. Порівняно з іншими командами, «помаранчеві» показують якісну гру та результати. Франція підтверджує свій статус однієї з найсильніших команд світу, пройшовши турнір без осічок. Я думаю, що в майбутній грі французи гарантують собі вихід на Євро; їх рівень сьогодні дозволяє розраховувати на виїзний успіх: перемога Франції – 2,39.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0