Угорщина проти Сербії. Чи зроблять угорці вирішальний крок до виходу на Євро?

14 жовтня в матчі 7-го туру кваліфікації Євро-2024 зустрінуться збірні Угорщини та Сербії. Зустріч відбудеться на стадіоні «Пушкаш Арена» (Будапешт).

Наші експертні прогнози та аналіз гри Угорщина проти Сербії

Угорщина

Збірна Угорщини зараз показує чудові результати; разом з вантажівками команда не програє вже вісім матчів поспіль. В останньому матчі кваліфікації підопічні Марко Россі також виступили переконливо, обігравши на виїзді Сербію з рахунком 2:1. У складі мадярів голи відзначилися Варга та Орбан. Збірна Угорщини займає 1-е місце в групі G, набравши 10 очок після 4 матчів, при різниці м'ячів 7:1.

У вересні угорцям вдалося взяти участь у товариському матчі, зігравши вдома внічию з командою Чехії 1:1.

Сербія

Збірна Сербії у 2023 році зуміла взяти участь у семи матчах на всіх рівнях, здобувши п’ять перемог і один раз зігравши внічию. Підопічні Драгана Стойковича спіткнулися лише в матчі проти збірної Угорщини (1:2). Але в останньому матчі кваліфікації чемпіонату Європи «Білі орли» показали свій клас, впевнено перемігши на виїзді збірну Литви 3:1. Героєм зустрічі для сербів став Мітровіч, який оформив хет-трик.

Збірна Сербії займає 2-е місце в турнірній таблиці, набравши 10 очок після 5 матчів, при співвідношенні м'ячів 9:4.

Угорщина проти Сербії

Факти Угорщини проти Сербії

  • Угорщина не програє в останніх 8 іграх;
  • Сербія не програє в 7 з останніх 9 ігор;
  • Загальна кількість забитих голів менше 2,5 у 4 з останніх 6 матчів Угорщини 1,69.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери не виділяють фаворита в цій парі. Котирування успіху Угорщини становили 2,60. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 3,30. Котирування Вікторії Сербської зупинилися на позначці 2,85. Від збірних букмекер не очікує результативного футболу. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 1,69, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 2,18. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Зустрічаються фаворити групи, обидві команди мають відмінні шанси на вихід з групи. Угорщина перебуває у відмінній формі, не програючи вже більше року. Серби теж непогані, однак у очному поєдинку вдома несподівано поступилися суперникам у вересні 1:2. Думаю, гості винесуть уроки з цієї невдачі і цього разу зможуть набрати важливі очки. Склад Сербії все одно виглядає солідніше, це потрібно підтвердити на футбольному полі: Сербія не програє – фора 2(0) – 2,02.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0