Уельс проти Хорватії. Яка команда забере всі три очки?

У неділю, 15 жовтня, на стадіоні «Кардіфф Сіті Стедіум» відбудеться матч між збірними Уельсу та Хорватії у рамках відбору на Чемпіонат Європи 2024 року.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Уельс проти Хорватії

Уельс

Збірна Уельсу пропустила останній раунд кваліфікації, тому до нового матчу підійде відпочила та з новими силами. Після п'яти зіграних матчів збірна Уельсу набрала 7 очок і зберігає шанси на друге місце, яке гарантує вихід на чемпіонат Європи 2024 року.

На домашньому полі валлійці спробують продемонструвати свої найкращі якості та порадувати місцевих уболівальників. Відступати валлійцям просто нікуди, адже відбірковий цикл вийшов на домашній відрізок і в цьому відрізку кожній команді потрібно намагатися набрати максимум очок.

Хорватія

В останньому турі відбіркового циклу картаті вдома поступилися лідеру групи Туреччині та суттєво ускладнили собі боротьбу за перше місце. У хорватів 10 очок після п'яти зіграних матчів і перед майбутнім матчем вони посідають друге місце в групі.

У новому матчі хорватська команда захищатиме друге місце і для цього гостям дуже важливо не програти. Звичайно, Хорватія докладе всіх зусиль, щоб реабілітуватися перед своїми вболівальниками і взяти три очки, що дозволить команді закріпитися на прохідній позиції.

Уельс проти Хорватії

Уельс проти Хорватії факти

  • У першому турі відбору на Євро-2024 збірні Хорватії та Уельсу зіграли внічию – 1:1;
  • Лише в двох з останніх п'яти матчів між командами різного рівня ставка на тотал перевищувала (2,5) 2,20;
  • У чотирьох з останніх п'яти матчів між суперниками ставка була на «обидві команди заб'ють» 1,90;
  • Хорватія виграла три з останніх п'яти матчів проти Уельсу на різних рівнях.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Дуже популярна серед футбольних уболівальників букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм гравцям такі коефіцієнти на такий матч у восьмому раунді кваліфікації до чемпіонату Європи 2024 року: на перемогу Уельсу можна поставити 3,90, на нічию – 3,60. , а на хорватську перемогу за 2,05. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Цікаве протистояння в групі D, в якій обидві команди ще мають шанси на вихід на чемпіонат Європи. І Уельсу, і Хорватії потрібні очки, тому сумнівів у мотивації майбутніх суперників точно немає. Збірна Уельсу історично вважається зручним суперником для хорватів, але матч першого кола підтвердив, що різниця в класі між суперниками не така велика. Хорошим вибором у цьому випадку буде ставка на те, що заб’ють обидві команди за 1,90.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0