Бельгія проти Швеції. Чи відберуть гості очки у фаворита матчу?

У понеділок, 16 жовтня, на стадіоні імені Короля Бодуена відбудеться матч між збірними Бельгії та Швеції у рамках кваліфікації до чемпіонату Європи 2024 року.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Бельгія проти Швеції

Бельгія

Перемігши в останньому турі Австрію з рахунком 3:2, збірна Бельгії достроково кваліфікувалася на чемпіонат Європи 2024 року. «Червоні дияволи» мають 16 очок після шести зіграних матчів, не програли жодного матчу і заслужено лідирують у групі F.

У новому матчі бельгійці зіграють на домашньому стадіоні перед своїми вболівальниками, але з турнірної точки зору , для господарів майбутній матч не матиме ніякого значення. Тренерський штаб збірної Бельгії обов'язково дасть можливість зіграти резервним гравцям, які раніше не так часто грали.

Швеція

Збірна Швеції має лише 6 очок після п'яти зіграних матчів і посідає третє місце в групі. Збірна Швеції безнадійно відстає від перших двох місць, і тільки диво врятує команду, якщо вона зуміє в іграх, що залишилися, набрати максимум очок і показати свій найкращий футбол.

У майбутньому матчі Швеція виступатиме відвертим аутсайдером, але зіграє проти невмотивованого суперника, який уже вирішив усі свої турнірні проблеми. Безсумнівно, гості намагатимуться зробити сенсацію та докладуть максимум зусиль, щоб набрати очки.

Бельгія проти Швеції

Факти про матч Бельгія проти Швеції

  • У першому турі відбору на чемпіонат Європи 2024 року Бельгія перемогла на виїзді Швецію з рахунком 3:0;
  • Лише в двох з останніх п'яти матчів між командами різного рівня ставка на тотал перевищувала (2,5) 1,93;
  • Тільки в одному з останніх п'яти матчів між суперниками була зроблена ставка на «заб'ють обидві команди» 1,95;
  • Збірна Бельгії не програла жодного матчу у відбірковому раунді до чемпіонату Європи 2024 року.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Дуже відома серед футбольних уболівальників букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на такий матч у новому раунді відбору на чемпіонат Європи 2024 року: на перемогу Бельгії можна поставити 1,65, на нічию – 4,10. , а на перемогу шведів - за 5,40. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Суперники підходять до цього матчу в абсолютно різних настроях: бельгійці достроково забезпечили собі вихід на чемпіонат Європи 2024 року, а шведи посідають третю позицію в групі і мають мізерні шанси на вихід на чемпіонат Європи. Господарі вийдуть на цю гру не найсильнішим складом, і ця обставина дозволяє шведам вірити в позитивний для себе результат. Гостям просто нічого втрачати, тому цікавим вибором буде ставка на те, що Швеція не програє за 2,35.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0