Англія проти Італії. Хто переможе в центральному матчі ігрового дня?

У вівторок, 17 жовтня, на стадіоні "Вемблі" відбудеться матч між збірними Англії та Італії у рамках кваліфікації до чемпіонату Європи 2024 року.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Англія проти Італії

Англія

Команда Англії добре виступає в поточному кваліфікаційному раунді; Команда Гарета Саутгейта не програла жодного матчу і заслужено посідає перше місце в групі С. Перед матчем з італійцями англійці провели товариський матч проти Австралії, в якому мінімально обіграли суперника з рахунком 1:0.

В останній зустрічі тренерський штаб команди дозволив зіграти багатьом гравцям, але на домашній матч проти Італії в рамках кваліфікації Євро-2024 збірна Англії повинна вийти найсильнішим складом. Незважаючи на комфортну турнірну ситуацію, господарі захочуть порадувати вболівальників у протистоянні з принциповим суперником.

Італія

Збірна Італії посідає друге місце у своїй групі, але ще не гарантувала собі вихід на чемпіонат Європи. Для італійців доля другої позиції майже напевно вирішиться на виїзді з Україною, але матч з Англією також буде для них дуже важливим з турнірної точки зору.

В останньому турі кваліфікації Італія перемогла на своєму стадіоні Мальту і в хорошому настрої підійде до нового важливого матчу. Гостьовий статус аутсайдера анітрохи не бентежить команду Лучано Спаллетті, яка має намір не просто битися з фаворитом, а й взяти всі три очки.

Англія проти Італії

Англія проти Італії факти

  • У першому раунді відбору на ЧЄ-2024 Англія розгромила Італію з рахунком 2:1;
  • Лише в одному з останніх п'яти матчів між командами різного рівня ставка на тотал була більше (2,5) 2,30;
  • У трьох з останніх п'яти матчів між суперниками ставка була на «обидві команди заб'ють» 2,25;
  • Збірна Англії в нинішньому відбірковому раунді Євро-2024 ще не програвала.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекерська компанія 1xbet, яка користується великою популярністю серед футбольних уболівальників, пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на центральний матч восьмого туру відбору на чемпіонат Європи 2024 року: на перемогу Англії можна поставити за 1,67, на нічию – за 3,70, а на перемогу італійця - 6,10. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Збірна Англії по праву вважається фаворитом майбутнього матчу, адже вона входить до числа лідерів своєї групи і зіграє на рідному стадіоні. Італійці, у свою чергу, приїдуть на "Уемблі" за позитивним результатом і спробують взяти реванш у суперника за поразку в першому раунді. Гості справді будуть більш мотивовані у такій зустрічі, адже вони ще не гарантували собі друге місце у своїй групі. Здається логічним і перспективним зробити ставку на те, що Італія не програє.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0