Борусія Д проти Вердера. Чи здобудуть «Джмелі» ще одну перемогу вдома?

У п'ятницю, 20 жовтня, на стадіоні "Сігнал Ідуна Парк" відбудеться матч між дортмундською "Боруссією" та бременським "Вердером" у рамках 8-го туру німецької Бундесліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Боруссія Д» проти «Вердер».

Боруссія Д

Дортмунд продовжує не програвати в нинішньому чемпіонаті Німеччини, команда демонструє хорошу гру та результати. "Джмелі" виграли останні чотири матчі Бундесліги і дуже близькі до того, щоб зайняти перше місце після одного з наступних турів.

Боруссія Дортмунд зіграє матч нового туру чемпіонату Німеччини після міжнародної паузи, і буде цікаво подивитися, як пауза вплине на результати команди. Вдома «Джмелі» практично завжди грають агресивно в атаці та намагаються домінувати над суперником, і новий матч проти «Вердера» точно не стане винятком.

"Вердер"

Бременський "Вердер" програв два останні матчі в чемпіонаті Німеччини і посідає останнє місце в турнірній таблиці. Поки що все йде до того, що в нинішньому сезоні «Вердер» скоріше боротиметься за збереження прописки в еліті, ніж за високі позиції чи місце в єврокубковій зоні.

У майбутньому матчі бременцям буде відведена роль відвертого аутсайдера, якому для досягнення хорошого результату необхідно добре зіграти перед своїми воротами та продемонструвати хорошу гру проти інших. Тільки в цьому випадку гості зможуть розраховувати на якісь очки за підсумками цього бою.

Борусія Д проти Вердера

Факти про матч "Боруссія" Д - "Вердер".

  • У минулому чемпіонаті Німеччини команди обмінялися перемогами: «Вердер» переміг 3:2, «Боруссія» Дортмунд — 2:0;
  • У трьох з останніх п'яти матчів між командами в чемпіонаті Німеччини ставка була на Overhead (2,5) 1,32;
  • Також у трьох з останніх п'яти матчів між суперниками була зроблена ставка на «заб'ють обидві команди» 1,56;
  • Боруссія Дортмунд ще не програвала в поточному чемпіонаті Німеччини;
  • Боруссія Дортмунд виграла останні чотири матчі проти Вердера в чемпіонаті Німеччини.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Відома серед любителів футболу букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм гравцям такі коефіцієнти на цей матч 8-го туру чемпіонату Німеччини: на перемогу «Боруссії» Д можна поставити 1,38, на нічию — 6,00, на Перемога Вердера за 7,40. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

У цьому протистоянні з фаворитом все очевидно: «Боруссія» на рідному полі докладе максимум зусиль, щоб не лише продовжити безпрограшну серію, а й взяти три чергові очки. Вердеру потрібно стрибнути вище голови, щоб розраховувати на хорошу гру в новій грі, і є серйозні сумніви, що гості здатні дати бій претенденту на золото. Робочим вибором у цьому випадку здається ставка на гандикап 1 (-1,5) за 1,93.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0