Челсі - Арсенал. Яка команда виграє наступне лондонське дербі?

У суботу, 21 жовтня, на "Стемфорд Брідж" відбудеться матч "Челсі" - "Арсенал" в рамках 9-го туру англійської Прем'єр-ліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Челсі" – "Арсенал".

Челсі

"Челсі" виграли два матчі поспіль в англійській Прем'єр-лізі та трохи покращили своє становище після дуже непереконливого старту. Перемоги над «Бернлі» та «Фулхемом» підняли «Челсі» на 11-е місце в турнірній таблиці та, схоже, продовжать свій виступ.

"Челсі" не бере участі в єврокубках цього сезону, а це означає, що підопічні Маурісіо Почеттіно можуть повністю зосередитися на Прем'єр-лізі. Наступний матч – хороша нагода для «синіх» не тільки взяти ще три очки, а й обіграти основного суперника, скоротивши відставання від лідера групи.

Арсенал

Арсенал ще не програвав у нинішньому розіграші чемпіонату Англії, а в минулому турі лондонці обіграли Манчестер Сіті з рахунком 1:0 і підтвердили серйозність своїх намірів боротися за золоті медалі. Каноніри показують дуже міцний футбол, який підтверджують переможними результатами.

Арсенал буде фаворитом нового виїзного матчу в лондонському дербі, але команді Мікеля Артети ще доведеться потрудитися, щоб порадувати своїх уболівальників. Каноніри точно захочуть грати у свій футбол і планують зіграти першими в центральному матчі наступного туру.

Челсі - Арсенал

Челсі – Арсенал факти

  • У минулому розіграші англійської Прем'єр-ліги "Арсенал" двічі переміг "Челсі": 1:0 і 3:1;
  • У трьох з останніх п'яти матчів між командами у всіх турнірах ставка була на Overhead (2,5) 1,90;
  • Тільки в двох з п'яти останніх матчів між суперниками була ставка на «обидві команди заб'ють» 1,74;
  • Арсенал ще не програвав у нинішньому випуску англійської Прем'єр-ліги;
  • Арсенал виграв останні чотири матчі проти Челсі на різному рівні.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Дуже відома серед любителів футболу букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на центральний матч 9-го туру чемпіонату Англії: на перемогу «Челсі» можна поставити 3,30, на нічию — 3,50, на Перемога Арсеналу за 2,21. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Це буде головний матч наступного туру чемпіонату Англії, в якому зіграють давні та принципові суперники: «Челсі» прийматиме «Арсенал». У цьому сезоні команди ще вирішують різні завдання, але на важливість цієї битви не повинно вплинути турнірне становище клубів. "Сині" на своєму стадіоні спробують завдати "канонірам" першої поразки в цій Прем'єр-лізі, а гості, у свою чергу, спробують зайняти перше місце в турнірній таблиці. Працюючим варіантом прогнозу виглядає ставка на «обидві команди заб'ють» за 1,74.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0