Вольфсбург – Байєр. Чи продовжиться безпрограшна серія гостей?

У суботу, 21 жовтня, на стадіоні "Фольксваген Арена" відбудеться матч "Вольфсбург" - "Байєр" в рамках 8-го туру німецької Бундесліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Вольфсбург" – "Байєр".

«Вольфсбург»

Після семи зіграних турів «Вольфсбург» займає 7 місце в турнірній таблиці чемпіонату Німеччини, але в останніх матчах команда була дуже нестабільною, перемоги змінювалися поразками. Щоб покращити свої позиції в Бундеслізі, «Вовкам» потрібно зібрати хорошу серію позитивних результатів.

Новий матч стане відмінною домашньою перевіркою для Вольфсбурга, адже на своєму стадіоні команда прийматиме лідера чемпіонату Німеччини. Не виключено, що в цьому матчі господарям поля доведеться грати другими, і тренерському штабу потрібно буде серйозно задуматися над планом на такий важливий матч.

«Байєр»

До міжнародної паузи «Байєр» все-таки зумів посісти чисте перше місце в турнірній таблиці Бундесліги, хоча перевага «фармацевтів» над найближчими переслідувачами не така велика. Тепер команда Хабі Алонсо спробує створити відрив від конкурентів.

Леверкузен переживає відмінний сезон, команда виграла чотири з останніх п'яти матчів у чемпіонаті Німеччини і явно готова продовжувати свою переможну ходу без поразок. Гравці Байєра приїдуть в гості до Вольфсбурга виключно за наступними трьома очками.

Вольфсбург – Байєр

Вольфсбург проти Байєр факти

  • У минулому чемпіонаті Німеччини «Вольфсбург» і «Байєр» двічі зіграли внічию: 2:2 і 0:0;
  • Тільки в одному з останніх п'яти матчів між командами Бундесліги ставка на Overhead (2,5) була 1,61;
  • Також лише в одному з останніх п’яти матчів між суперниками була зроблена ставка на «обидві команди заб’ють» 1,60;
  • Байєр ще не програвав у поточній німецькій Бундеслізі.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Дуже популярна серед любителів футболу букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм гравцям такі коефіцієнти на такий матч 8-го туру чемпіонату Німеччини: на перемогу «Вольфсбурга» можна поставити 4,00, на нічию — 4,00, на перемога Баєра за 1,90. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Цікавий матч в рамках нового туру чемпіонату Німеччини, в якому Вольфсбург спробує завдати лідеру турнірної таблиці леверкузенському «Байєру» першої поразки в поточному сезоні. Леверкузен перебуває у відмінній формі і, незважаючи на виїзний статус матчу, докладе всіх зусиль, щоб продовжити безпрограшну серію в Бундеслізі. Обидві команди досить ефективно виступають у поточній кампанії, а це означає, що було б логічно зробити ставку на тотал більше (3) за 1,94.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0