ПСЖ – Страсбург. Чи справлять гості сенсацію в Парижі?

21 жовтня) у матчі 9-го туру французької Ліги 1 зустрінуться ПСЖ та Страсбург. Поєдинок прийме арена «Парк де Пренс» (Париж).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу ПСЖ – Страсбург

ПСЖ

Парі Сен-Жермен загалом показує хороші результати; в останніх п'яти зустрічах парижани здобули три перемоги і одну нічию. Єдина поразка "червоно-синіх" за цей період була зафіксована в Лізі чемпіонів, де на виїзді команда програла Ньюкаслу з рахунком 1:4. Але в Лізі 1 хлопці Луїса Енріке вже були набагато переконливішими; клуб на виїзді переміг Ренн з рахунком 3:1. У гостей голи відзначилися Вітінья, Хакімі та Коло-Муані. ПСЖ займає 3 місце в чемпіонаті, набравши 15 очок, різниця м'ячів 17:7.

Мбаппе лідирує в гонці бомбардирів парижан з 7 голами. Вдома «червоно-сині» провели 5 зустрічей, здобувши 3 перемоги та 1 нічию.

Страсбург

Страсбург виступає невдало; в останніх п'яти матчах національного чемпіонату клуб здобув одну перемогу та нічию. В останньому матчі Ліги 1 підопічні Патріка Вієйри помилилися, програвши вдома «Нанту» з рахунком 1:2. Автором єдиного голу за "гонщиків" став Діон. Страсбург посідає 11 місце в турнірній таблиці, набравши 10 очок, із співвідношенням м'ячів 8:11.

Бельгард лідирує в гонці бомбардирів "блакитно-білих" з двома голами та двома асистами. Наразі «гонщики» провели лише три матчі на виїзді, відсвяткувавши одну перемогу.

ПСЖ – Страсбург

Факти ПСЖ проти Страсбурга

  • У 5 з останніх 6 матчів ПСЖ Ліги 1 було забито більше 2,5 голів;
  • ПСЖ забив принаймні 2 голи в 5 з останніх 6 матчів Ліги 1 1.40.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери не сумніваються в успіху парижан. Коефіцієнт на перемогу ПСЖ становив 1,23. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 6,76. Котирування зупинилися на Strasbourg Victoria на 11,94. Букмекери очікують від команд результативного футболу. Букмекерська компанія 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 3,5» з коефіцієнтом 1,75, «Тотал більше 3,5» з коефіцієнтом 2,12. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

ПСЖ в Лізі 1 є головним фаворитом на титул, незважаючи на всі проблеми, парижани на голову вище своїх суперників. Страсбург проводить сезон на своєму рівні; середина таблиці – оптимальна позиція для клубу. Востаннє парижани програвали супернику в очній зустрічі в 2017 році, не думаю, що команда Луїса Енріке зазнає труднощів і зараз. Ще раз відобразиться клас господарів: перемога ПСЖ з гандикапом 1(-2) – 2,03.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0