Ліверпуль проти Евертона. Хто виграє мерсисайдське дербі?

У суботу, 21 жовтня, на стадіоні "Енфілд Роуд" відбудеться матч "Ліверпуль" - "Евертон" в рамках 9-го туру англійської Прем'єр-ліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Ліверпуль" – "Евертон".

Ліверпуль

Ліверпуль не зміг виграти останні два матчі в чемпіонаті Англії і трохи відстав від лідерів Тоттенхема і Арсенала. Тож у матчі нового туру Прем’єр-ліги команда Юргена Клоппа спробує повернутися на переможний шлях і додати до свого активу ще три очки.

В останні роки Ліверпуль не відчував проблем у важливих матчах проти Евертона, адже різниця в класі між суперниками досить велика. На своєму стадіоні перед домашніми вболівальниками «червоні» явно докладуть максимум зусиль, щоб наочно продемонструвати свою перевагу над суперником.

Евертон

Іриски «Евертон» після жахливого старту сезону зуміли покращити своє турнірне становище та вийшли з небезпечної зони. Підопічні Шона Дайча здобули перемоги над Борнмутом і Брентфордом і перед новим туром чемпіонату Англії посідають шістнадцяте місце в турнірній таблиці і можуть бути задоволені якістю гри в останніх матчах.

Очікувалося, що міжнародна пауза також піде на користь «Евертону», оскільки команда матиме більше часу для підготовки до важливого матчу в АПЛ. «Іриски» приїдуть на «Енфілд Роуд» з метою вижити, і для цього їм потрібно буде продемонструвати міцну та дисципліновану оборону.

Ліверпуль проти Евертона

Факти Ліверпуля проти Евертона

  • У минулому чемпіонаті Англії "Ліверпуль" переміг "Евертон" з рахунком 2:0, ще одна зустріч завершилася внічию 0:0;
  • Лише в одному з останніх п'яти матчів між командами Прем'єр-ліги була зроблена ставка на тотал понад (2,5) 1,42;
  • Також лише в одному з останніх п’яти матчів між суперниками була зроблена ставка на «обидві команди заб’ють» 1,70;
  • Ліверпуль виграв три з останніх п'яти матчів проти Евертона в чемпіонаті Англії.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекерська компанія 1xbet, яка користується великою популярністю серед любителів футболу, пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на цікавий матч наступного туру англійської Прем'єр-ліги: на перемогу Ліверпуля можна поставити 1,37, на нічию 5,60 і на перемогу Евертона за 7,80. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Мерсисайдське дербі традиційно є великою подією чемпіонату Англії, тож від нової зустрічі «Ліверпуля» та «Евертона» варто очікувати цікавої та видовищної гри. Обидві команди потребують очок і хочуть покращити своє становище, тому намагатимуться показати свій найкращий футбол і порадувати вболівальників. «Іриски» по праву вважаються аутсайдерами, але свої моменти перед воротами суперника у них точно будуть. Хорошим вибором буде ставка на «обидві команди заб'ють» за 1,70.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0