Манчестер Сіті – Брайтон. Чи перервуть «Городяни» серію поразок?

У суботу, 21 жовтня, на стадіоні "Етіхад" відбудеться матч "Манчестер Сіті" - "Брайтон" в рамках 9-го туру англійської Прем'єр-ліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Манчестер Сіті – Брайтон

Манчестер Сіті

Манчестер Сіті переживає важкий період цього сезону: команда програла два матчі поспіль у чемпіонаті Англії, а також вилетіла з Кубка англійської ліги. Містяни справді не вражали в останніх зустрічах і цілком заслужено втратили лідируючі позиції в турнірній таблиці Прем’єр-ліги.

Міжнародна пауза має піти на користь команді Пепа Гвардіоли, яка має намір реабілітуватися перед домашніми вболівальниками та почати нову переможну серію на рідному полі. Саме «Манчестер Сіті» повинен взяти контроль над грою в майбутньому матчі і створити велику кількість моментів біля воріт суперника.

Брайтон

В останньому турі чемпіонату Англії Брайтон зіграв внічию з Ліверпулем з рахунком 2:2 і сміливо може зарахувати цей матч в актив. Команда Роберто Де Дзербі традиційно добре грає проти топових британських команд і після восьми зіграних матчів посідає високе шосте місце в турнірній таблиці.

При цьому «Чайки» продовжують грати дуже нестабільно і дозволяють собі провальні виступи: згадуються поразки від «Астон Вілли» (1:6) і «Вест Хема» (1:3). У майбутньому матчі гостям доведеться оборонятися більшу частину зустрічі та грати під другим номером, тому наставнику Брайтона необхідно серйозно попрацювати над покращенням гри в обороні.

Манчестер Сіті – Брайтон

Манчестер Сіті – Брайтон факти

  • У минулому чемпіонаті Англії Манчестер Сіті переміг Брайтон з рахунком 3:1, ще одна зустріч завершилася внічию 1:1;
  • У чотирьох з останніх п’яти матчів між суперниками в Прем’єр-лізі ставка була на те, що «обидві команди заб’ють» 1,48;
  • Крім того, у чотирьох з останніх п’яти матчів між командами Чемпіонату Англії ставка була на тотал понад (2,5) 1,33;
  • Манчестер Сіті програв останні два матчі в англійській Прем'єр-лізі;
  • Манчестер Сіті виграв три з останніх п'яти матчів проти Брайтона в чемпіонаті Англії.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Дуже популярна серед любителів футболу букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на такий матч 9-го туру чемпіонату Англії: на перемогу Манчестер Сіті можна поставити 1,47, на нічию — 5,20, а на перемогу в Брайтоні за 5,80. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Дуже цікавий матч у рамках нового раунду чемпіонату Англії, який за інших обставин цілком міг би претендувати на статус центрального. «Манчестер Сіті» буде дуже вмотивований нарешті повернутися на переможний шлях, а «Брайтон», у свою чергу, спробує підтвердити свій статус гучного фаворита та дати справжній бій чинному чемпіону. Як правило, матчі між цими командами цікаві та продуктивні, тому логічним вибором буде ставка на тотал більше (3,5) за 1,87.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0