Рома – Монца. Чи продовжать гості безпрограшну серію в цьому сезоні?

22 жовтня в матчі 9-го туру італійської Серії А зустрінуться команди «Рома» і «Монца». Поєдинок прийме «Олімпіко Арена» (Рим).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Рома – Монца

Роми

Роми, здається, вийшли з кризи; команда здобула серію з трьох перемог поспіль. Римляни вдало виступили в Лізі Європи, впевнено розгромивши в домашньому матчі Серветт з рахунком 4:0. Непогано склався для підопічних Жозе Моурінью і останній матч чемпіонату Італії, в якому команда на виїзді перемогла «Кальярі» з рахунком 4:1. У складі «жовто-червоних» голи відзначилися Лукаку (дубль), Ауар і Белотті. "Рома" посідає 10-е місце в турнірній таблиці Серії А, набравши 11 очок, при співвідношенні м'ячів 19:12. У гонці бомбардирів Вовчиці Лукаку є лідером; на його рахунку вже 5 голів.

Останні три домашні матчі для римлян склалися просто вдало, команда виграла їх із загальним рахунком 13:0.

Монца

Монца також почала підйом, команда не програвала п'ять матчів поспіль у чемпіонаті країни. В останньому матчі «Бріанцолі» показали свій клас, команда не залишила і сліду від Салернітани вдома 3:0. Перемогу червоно-білим принесли точні удари Колпані, Віньято та Пессіни. Монца посідає 7 місце в турнірній таблиці, набравши 12 очок, при співвідношенні м'ячів 8:7. Головною зіркою складу Бріанцолі є Колпані, на рахунку якого вже чотири голи.

«Червоно-білі» невдало виступають на виїзді; в останніх п'яти зустрічах клуб здобув одну перемогу і одну нічию.

Рома – Монца

Рома проти Монца факти

  • У 9 з останніх 11 матчів Роми в Серії А було забито більше 2,5 голів;
  • Монца не пропускала в останніх 3 матчах Серії А 4,70;
  • Монца не програє в останніх 5 матчах Серії А.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери бачать римлян фаворитами матчу. Котирування успіху Роми становили 1,71. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 3,90. Котирування зупинилися на Victoria Monza о 5.40. Букмекерська контора не знає, чого очікувати від команд щодо результатів. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 1,87, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 1,97. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Рома» набрала хороших темпів перед міжнародною перервою, але команда все ще перебуває в середині турнірної таблиці Серії А. «Монца» також показала хороші результати в останні тижні, не зазнаючи невдач більше місяця. Що стосується майбутньої гри, думаю, що римляни зможуть досягти успіху на своєму полі, рівень у «вовків» вищий, плюс хлопцям Моурінью допоможе гра у своїх стінах: перемога «Роми» – 1,71.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0