Лілль проти Бреста. Чи продовжать гості безпрограшну серію в цьому сезоні?

22 жовтня в рамках 9-го туру першої ліги Франції на арені «П'єр Моруа» (Вільнев-д'Аск) поміряються між собою команди «Лілль» і «Брест».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Лілль" – "Брест".

Лілль

Лілль демонструє хороший рівень гри; в останніх п'яти матчах клуб виграв дві гри і ще дві зіграв внічию. В останньому матчі чемпіонату Франції підопічні Паулу Фонсеки дещо програли; команда зіграла внічию 1:1 з «Лансом» на виїзді. Андре виявився автором єдиного голу у складі Псів. Лілль посідає 7-е місце в турнірній таблиці, набравши 12 очок, при співвідношенні м'ячів 11:10. Діакіте лідирує в гонці бомбардирів червоно-синіх (2+1).

Вдома доги зуміли провести 5 зустрічей, здобувши 4 перемоги.

Брест

Брест добре проводить час у цій частині сезону; в останніх п'яти матчах клуб здобув дві перемоги і три нічиї. У 8-му турі Ліги 1 підопічні Еріка Роя не змогли показати максимальний результат; команда на своїй території зіграла внічию з «Тулузою» 1:1. У складі «Піратів» гол забив Сатріано. Брест посідає 4 місце в турнірній таблиці, набравши 15 очок, при співвідношенні м'ячів 9:7. Кращим бомбардиром клубу є Дель Кастільо, який забив три голи і віддав дві гольові передачі.

«Пірати» провели чотири матчі на виїзді, здобувши дві перемоги та одну нічию.

Лілль проти Бреста

Факти про Лілль проти Бреста

  • Загальна кількість забитих голів була менше 2,5 у 5 з останніх 6 матчів Бреста в Лізі 1 1,92;
  • Брест не програє в останніх 5 матчах Ліги 1.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери вірять у домашній успіх Псів. Коефіцієнт на перемогу Лілля становив 1,76. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 3,71. Котирування зупинилися на Вікторії Брест на позначці 4,85. Букмекери не знають, чого очікувати від команд щодо результатів. Букмекерська компанія 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом – 1,92, «Тотал більше 2,5» з лапками – 1,92. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Обидві команди проводять хороший сезон, граючи сильно в обороні, але не так добре в атаці. Собаки зазвичай сильні вдома, але гості цього сезону програють дуже рідко. Обидві команди добре стартували, тому в очній зустрічі рівних суперників переможець не визначиться: нічия – Х – 3,71.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0