Галатасарай – Баварія. Чи зможуть турки зупинити мюнхенську машину?

24 жовтня в матчі 3-го туру Ліги чемпіонів на арені Рамс Парк (Стамбул) зустрінуться Галатасарай і Баварія.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Галатасарай" – "Баварія".

Галатасарай

Галатасарай знаходиться у відмінній формі, команда не програє в 22 офіційних матчах. Успішна серія «жовто-червоних» триває з 8 травня. Добре виступили підопічні Окана Бурука і в Лізі чемпіонів; в останньому матчі на виїзді була сильніша за "Манчестер Юнайтед" - 3:2. У "левів" забили Заха, Актюркоглу та Ікарді. Галатасарай займає 2-е місце в групі А, набравши 4 очки, при співвідношенні м'ячів 5:4.

Удача була на боці турків і в Суперлізі; в останньому турі команда на виїзді обіграла «Антальяспор» з рахунком 2:0. У 8 турах чемпіонату стамбульська команда набрала 22 очки, посідаючи 2 місце в таблиці.

Баварія

Баварія також показує хороший рівень гри; У новому сезоні мюнхенці накопичили успішну серію з 10 матчів без поразок. У Лізі чемпіонів німцям теж немає рівних; У другому турі групового раунду команда на виїзді була сильнішою за Копенгаген – 2:1. У складі "червоних" голи відзначилися Мусіала і Тель. Баварія займає 1-е місце в квартеті, набравши максимальні 6 очок, при співвідношенні м'ячів 6:4.

Підопічні Томаса Тухеля демонструють непогані результати в німецькій Бундеслізі, в останньому матчі на батьківщині обігравши Фрайбург з рахунком 3:0. Мюнхенці за 7 турів чемпіонату набрали 17 очок і посідають 3 місце в турнірній таблиці.

Галатасарай – Баварія

Галатасарай проти Баварії факти

  • Галатасарай не програє в останніх 22 матчах у всіх турнірах;
  • Загальний показник перевищував 2,5 в останніх 15 іграх Баварії 1,44;
  • Баварія не програє в останніх 10 матчах у всіх турнірах.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери бачать мюнхенців фаворитами матчу. Коефіцієнт на успіх Галатасарая становив 6,20. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 5,20. Котирування Вікторії Баварії зупинилися на позначці 1,47. Букмекер чекає результативної футбольної гри. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 3,5» з коефіцієнтом 1,73, «Тотал більше 3,5» з коефіцієнтом 2,11. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Галатасарай» показує відмінні результати в цьому сезоні, команда добре йде на внутрішній арені, і жодного разу не зазнавала поразок в Європі. Баварія залишається на своєму рівні; Мюнхенська команда ніколи не мала проблем у групі Ліги чемпіонів і не буде зараз. Турецький гранд влітку сильно покращав, але все одно рівень німців вищий, тому навіть на виїзді хлопці Тухеля візьмуть ще три очки: перемога Баварії з гандикапом 2 (-1,5) – 2,14.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0