Севілья - Арсенал. Чи зможуть "каноніри" повернутися до перемог у Лізі чемпіонів?

У вівторок, 24 жовтня, на стадіоні "Рамон Санчес Пісхуан" відбудеться матч третього туру групового етапу Ліги чемпіонів "Севілья" - "Арсенал".

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Севілья" – "Арсенал".

Севілья

Севілья ще не вигравала поточну Лігу чемпіонів, але й не програвала, обидва рази зігравши внічию. Після двох зіграних матчів збірна Іспанії посідає третє місце в турнірній таблиці групи В і зберігає хороші шанси на вихід у плей-офф турніру.

У майбутньому матчі Ліги чемпіонів «Севілья» точно не буде фаворитом, навіть незважаючи на фактор свого стадіону та присутність рідних уболівальників. Але збірна Іспанії – це досвідчений і сильний єврокубковий борець, який вміє завдати серйозних проблем супернику будь-якого класу.

Арсенал

Арсенал несподівано програв Лансу в останньому турі Ліги чемпіонів і трохи ускладнив собі вихід у плей-офф турніру. Ще до початку групового етапу «каноніри» вважалися головним претендентом на вихід у плей-офф, але тепер їм явно доведеться докласти набагато більше зусиль для досягнення цієї мети.

Лондонці будуть мотивовані взяти три очки в новому матчі та повернутися на правильний шлях, але виїзна гра проти "Севільї" точно не буде для них простою. У "Арсенала" досить насичений календар матчів, але на єврокубковий матч Мікель Артета повинен виставити найсильніший на даний момент склад.

Севілья - Арсенал

Севілья – Арсенал факти

  • Востаннє суперники зустрічалися в товариському турнірі в 2022 році: «Арсенал» переміг «Севілью» з рахунком 6:0;
  • У трьох з останніх п'яти матчів між суперниками різного рівня ставка була на те, що «обидві команди заб'ють» 1,70;
  • У чотирьох з останніх п'яти матчів між командами різного рівня ставка була на тотал понад (2,5) 1,82;
  • «Севілья» зіграла внічию в обох матчах цієї Ліги чемпіонів.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Відома серед любителів футболу букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на цей матч чергового туру групового етапу Ліги чемпіонів: на перемогу «Севільї» можна поставити за 4.30, на нічию – за 3.80. , а на перемогу Арсеналу - за 1,87. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Букмекери вважають «Арсенал» фаворитом цього матчу, незважаючи на виїзний статус гри для «канонірів». Лондонцям важливо якомога раніше вийти зі своєї групи, тому до Іспанії вони приїдуть виключно за трьома очками. «Севілья» на домашньому полі славиться своєю непоступливістю і готовністю обіграти суперників абсолютно будь-якого рівня, а значить, господарі будуть налаштовані на те, щоб взяти очки. Логічним вибором у цьому випадку здається ставка на «обидві команди заб’ють» за 1,70.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0