ПСЖ проти Мілана. Яка команда забере всі три очки?

У середу, 25 жовтня, на стадіоні «Парк де Пренс» відбудеться матч третього туру групового етапу Ліги чемпіонів між ПСЖ і Міланом.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу ПСЖ – Мілан

ПСЖ

ПСЖ набрав три очки після перших двох матчів групового етапу Ліги чемпіонів і наразі посідає друге місце у своєму квартеті. Домашні матчі для парижан виділяються, адже на своєму стадіоні команда явно розраховує взяти максимум очок у нинішньому турнірі.

Для команди Луїса Енріке дуже важливо реабілітуватися перед домашніми вболівальниками за розгромну поразку від Ньюкасла в минулому турі. ПСЖ ще явно далекий від оптимальної форми, але клас і рівень гравців команди дозволяють сподіватися на хороший результат у новій грі.

Мілан

Мілан двічі зіграв внічию в перших двох турах групового етапу Ліги чемпіонів і поки що гра італійської команди викликає неоднозначні почуття. З одного боку, «россонері» ще не програвали і ще мають шанс поборотися за плей-офф, з іншого боку, вони ще не вигравали і навіть не забивали в поточному сезоні.

Попереду у «Мілана» ще один важкий виїзний бій, в якому знову важко буде зберегти свої ворота. Тренерському штабу гостей явно доведеться добре подумати над вибором тактики на таку важливу зустріч і добре підготувати своїх гравців до матчу з ПСЖ.

ПСЖ проти Мілана

ПСЖ – Мілан: факти

  • Востаннє команди грали товариський матч у 2012 році: «Мілан» переміг «ПСЖ» з рахунком 1:0;
  • У жодному з п'яти матчів між командами різного рівня ставка на totsl не перевищувала (2,5) 1,72;
  • Тільки в двох з останніх п'яти матчів між суперниками була ставка на «обидві команди заб'ють» 1,65;
  • Обидва матчі Мілана в цій Лізі чемпіонів завершилися внічию з рахунком 0:0.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Дуже популярна серед любителів футболу букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на цей матч третього туру Ліги чемпіонів: на перемогу ПСЖ можна поставити 1,80, на нічию — 4,00, на Перемога Мілана за 4,40. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Цікавий матч третього раунду групового етапу Ліги чемпіонів, у якому між собою зіграють команди, які змагатимуться за вихід у плей-офф турніру. «ПСЖ» і «Мілан» потрапили у справжню «групу смерті», де кожне набране очко врешті-решт може стати вирішальним. Обидві команди розраховують на перемогу в очній зустрічі та докладуть максимум зусиль для досягнення бажаного результату. Ціна помилки в такому матчі може бути занадто дорогою, а значить, суперники цілком можуть зіграти обережно і без ризику. Цікавим вибором здається ставка на тотал менше (2,5) за 2,20.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0