Барселона - Шахтар Донецьк. Чи зроблять «гірники» сенсацію?

25 жовтня в рамках 3-го туру групового раунду Ліги чемпіонів на «Олімпіко Арені» (Барселона) поміряються між собою «Барселона» і донецький «Шахтар».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Барселона" – "Шахтар" Донецьк

Барселона

Барселона демонструє високу продуктивність; У новому сезоні каталонці встигли взяти участь в 11 офіційних зустрічах, здобувши 8 перемог і 3 нічиїх. У Лізі чемпіонів команда Хаві також виступає добре; в останньому матчі команда обіграла на виїзді «Порту» з мінімальним рахунком 1:0. Автором переможного голу за "синьо-гранатових" став Торрес. Барселона посідає 1-е місце в групі Н, набравши 6 очок, при різниці м'ячів 6:0.

В іспанській Прімері каталонці частіше помиляються; в останній зустрічі клуб на виїзді програв «Гранаді» з рахунком 2:2. Після 9 турів чемпіонату "Барселона" посідає 3 місце з 21 очком.

Донецький «Шахтар»

Загалом донецький клуб виступає добре; в останніх десяти матчах українці здобули шість перемог, ще двічі зігравши внічию. В останньому матчі Ліги чемпіонів "гірники" змогли добитися максимального результату, обігравши на виїзді "Антверпен" з рахунком 3:2. Точні удари Сікана (дубль) і Ракицького принесли перемогу. Гірник займає третє місце в квартеті, набравши 3 очки, при співвідношенні м'ячів 4:5. У перерві в чемпіонаті «помаранчево-чорні» взяли участь у товариському матчі, обігравши львівський «Рух» з рахунком 2:0.

Під час паузи в збірних у "гірників" змінився тренер, Ван Леувен був звільнений, і тепер команду очолює Дарійо Срна.

Барселона - Шахтар Донецьк

Барселона – Шахтар Донецьк факти

  • Барселона не програє в останніх 11 матчах у всіх турнірах;
  • Загальна сума перевищувала 2,5 у 7 з останніх 9 ігор Барселони;
  • Обидві команди забили в 9 з останніх 12 матчів «Шахтаря» 2,05.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери не сумніваються в домашньому успіху каталонців. Коефіцієнт на перемогу Барселони становив 1,18. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 8,00. Котирування зупинилися на "Шахтар Вікторії" о 15.00. Букмекер чекає результативної футбольної гри. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 3,5» з коефіцієнтом 1,89, «Тотал більше 3,5» з коефіцієнтом 1,95. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Барселона виділяється в цій групі, команда діє з позиції сили і не повинна мати проблем з виходом у плей-офф. «Шахтар» зараз у стані чергової реструктуризації; вперше за майже 20 років клуб звільнив тренера протягом сезону. Різниця в класі, формі та силі команд зараз колосальна, тому немає сумнівів, що каталонці переможуть. Гра буде цікавою і результативною, я думаю, що «гірники» зможуть забити господарям, і, звичайно, поступляться: обидва заб’ють – так – 2,05.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0