Ньюкасл – Боруссія Дортмунд. Чи продовжиться безпрограшна серія «сорок» у Лізі чемпіонів?

У середу, 25 жовтня, на "Сент-Джеймс Парк" відбудеться матч третього туру групового етапу Ліги чемпіонів "Ньюкасл" - "Боруссія" Дортмунд.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Ньюкасл» – «Боруссія Дортмунд».

Ньюкасл

В останньому турі Ліги чемпіонів «Ньюкасл» на своєму полі переконливо розібрався з ПСЖ і вийшов вперед у квартеті F. В останніх матчах «Сороки» набрали дуже хорошу форму і радують своїх уболівальників не лише добротною грою, а й також з позитивними результатами як у Лізі чемпіонів, так і в Чемпіонаті Англії.

У майбутньому єврокубковому поєдинку «Ньюкасл» спробує закріпити успіх на рідному стадіоні та додати до свого активу ще три очки. Мотивація «сорок» точно не викликає сумнівів, а головний тренер команди Едді Хау точно не експериментуватиме зі складом, а випустить своїх кращих гравців з перших хвилин.

Боруссія Дортмунд

Але Боруссія поки що добре виступає виключно в чемпіонаті Німеччини, а в Лізі чемпіонів після двох турів не має перемог. «Джмелі» потрапили в дуже складну групу з топовими європейськими суперниками, але все одно явно очікували більшого перед стартом групового етапу турніру.

У матчі з Ньюкаслом дортмундці будуть налаштовані на першу перемогу в нинішніх змаганнях, і навіть виїзний статус зустрічі навряд чи вплине на бажання гостей. «Боруссія» має досвідчений і чудовий підбір гравців, які цілком здатні націлитися на всі три очки в майбутній грі.

Ньюкасл – Боруссія Дортмунд

Факти про матч "Ньюкасл" - "Боруссія Дортмунд".

  • У минулому команди ніколи не грали між собою на офіційному рівні.
  • В середньому в п'яти з десяти матчів за участю Боруссії Дортмунд ставка на тотал перевищує (2,5) 1,78;
  • В середньому в семи з десяти матчів за участю Ньюкасла ставка на те, що «обидві команди заб’ють» 1,67;
  • Ньюкасл ще не програвав у поточній Лізі чемпіонів, а дортмундська Боруссія ще не здобула жодної перемоги.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Дуже відома серед любителів футболу букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм гравцям такі котирування на такий матч третього туру Ліги чемпіонів: на перемогу Ньюкасла можна поставити за 1,90, на нічию – за 3,80, а на перемога Боруссії Д - за 4,10. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Це буде зустріч між першою та останньою командами групи F Ліги чемпіонів, а з точки зору турніру велике значення матиме очна битва між «Ньюкаслом» і «Боруссією» Дортмунд. «Сороки» в разі успіху зроблять серйозну заявку на вихід у плей-офф, а «Джмелі» у разі перемоги повернуться до боротьби за першу позицію. І господарі поля, і гості люблять грати у відкритий атакуючий футбол, тому є хороші шанси побачити багато голів у такому матчі. Хорошим вибором буде ставка на те, що «обидві команди заб’ють» за 1,67.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0