Ліверпуль – Тулуза. Чи продовжать англійці серію домашніх перемог?

26 жовтня в матчі 3-го туру групового етапу Ліги Європи зустрінуться Ліверпуль і Тулуза. Матч прийме «Енфілд Арена» (Ліверпуль).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Ліверпуль" – "Тулуза".

Ліверпуль

Ліверпуль демонструє хороший рівень гри; в останніх 10 матчах мерсисайдці здобули 8 перемог, ще раз зігравши внічию. У Лізі Європи підопічні Юргена Клоппа поки не допускають жодної осічки, показуючи максимальний результат. В останньому матчі єврокубків "червоні" вдома були сильнішими за Уніон Сен-Жілуа - 2:0. За англійців забили Гравенберч і Діого Жота. Ліверпуль займає 1-е місце в групі E, набравши 6 очок, різниця м'ячів 5:1.

У вихідні "червоні" перемогли "Евертон" у дербі з рахунком 2:0 завдяки дублю Салаха. Після 9 ігор Прем'єр-ліги хлопці з 20 очками займають 3 місце в турнірній таблиці.

Тулуза

Тулуза не працює так стабільно; в останніх 10 зустрічах французи здобули три перемоги, ще п'ять разів показавши нічию. У Лізі Європи «лілово-білі» виступають переконливіше; в останньому матчі команда вдома обіграла ЛАСК з мінімальним рахунком 1:0. Автором переможного м'яча у складі «малюків» став Суазо. Команда Філіпа Монтаньє займає 2-е місце в турнірній таблиці, набравши 4 очки, при співвідношенні м'ячів 2:1.

У французькій Лізі 1 «Тулуза» виступає на звичному рівні, набравши за 8 турів 10 очок і посідаючи 10 місце в таблиці.

Ліверпуль – Тулуза

Факти Ліверпуля проти Тулузи

  • Загальна сума перевищувала 2,5 у 9 з останніх 11 ігор Ліверпуля;
  • Ліверпуль забив принаймні 2 голи в 10 з останніх 11 матчів у всіх турнірах 1,75.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери не сумніваються в домашньому успіху англійців. Коефіцієнт на перемогу Ліверпуля становив 1,23. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 6,40. Котирування Victoria Toulouse зупинилися на позначці 9,80. Букмекер чекає результативної футбольної гри. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 3,5» з коефіцієнтом 1,86, «Тотал більше 3,5» з коефіцієнтом 1,86. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Ліверпуль» впевнено справляється з усіма суперниками, команда перебуває у відмінній формі і є одним із фаворитів турніру. «Тулуза» знаходиться в центрі французького футболу, вихід у групу вже є досягненням для команди, але вони здатні вийти в плей-офф. Що стосується очної зустрічі, то, думаю, ліверпульці зможуть підтвердити свій статус і здобути ще одну перемогу в сезоні: перемога Ліверпуля з гандикапом 1 (-1,5) – 1,63.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0