Лугано проти Брюгге. Хто виявиться сильнішим у матчі лідерів групи?

26 жовтня в рамках 3-го туру групового раунду УЄФА ЛКФ на арені «Стадіо Корнаредо» (Лугано) зійдуться команди «Лугано» та «Брюгге».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Лугано» проти «Брюгге».

Лугано

Лугано показує посередній результат; в останніх п'яти зустрічах команда святкувала лише три перемоги. В останньому матчі Ліги конференцій підопічні Маттіа Крочі-Торті досягли успіху, обігравши на виїзді Бешикташ з рахунком 3:2. Влучні удари Аліседа та Владі принесли швейцарцям перемогу; ще один гол був забитий після автоголу. Лугано посідає 1-е місце в групі D, набравши 4 очки, при співвідношенні м'ячів 3:2.

У чемпіонаті країни "бьянконері" за 9 турів набрали 15 очок і посідають 5 місце в таблиці.

Брюгге

Брюгге не може похвалитися стабільною грою; в останніх 10 матчах бельгійці здобули лише три перемоги, ще п'ять разів зігравши внічию. Але в Кубку конференції хлопці Ронні Дейла почуваються переконливо; на виїзді з мінімальним рахунком обіграли Буде/Глімт 1:0. Точний удар Ванакена приніс перемогу «чорно-синім». Брюгге займає друге місце в квартеті, набравши 4 очки, при співвідношенні м'ячів 2:1.

У чемпіонаті Бельгії команда в останніх двох турах програла «Стандарду» 1:2 і «Кортрейку» 0:1. Після 11 турів із 16 очками в активі вони посідають 5 місце в турнірній таблиці.

Лугано проти Брюгге

Лугано проти Брюгге факти

  • Загальна сума перевищувала 2,5 у 4 з останніх 5 ігор сезону Лугано;
  • Тотал був менше 2,5 у 6 з останніх 7 матчів Брюгге сезону 2,07.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери віддають перевагу гостям у цьому матчі. Коефіцієнт на перемогу Лугано був 3,10. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 3,50. Котирування Victoria Bruges зупинилися на позначці 2,16. Букмекер чекає результативної футбольної гри. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 2,07, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 1,70. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Лугано» чудово стартувало в групі, і команда має хороші шанси вийти в плей-офф. «Брюгге» — команда з ім’ям у Європі; у групі команда почала на рівні, хоча в цілому восени виглядає не найкращим чином, рідко переграючи суперників. Що стосується стику, то я думаю, що клас бельгійців покаже, і вони зможуть перемогти. Досвід і рівень виконавців дозволять гостям взяти три очки: перемога Брюгге – 2,16.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0