Арсенал проти Шеффілд Юнайтед. Чи обіграють "каноніри" останню команду Прем'єр-ліги?

У суботу, 28 жовтня, на стадіоні "Емірейтс" відбудеться матч "Арсенал" - "Шеффілд Юнайтед" в рамках десятого туру англійської Прем'єр-ліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Арсенал" – "Шеффілд Юнайтед".

«Арсенал»

У минулому турі чемпіонату Англії «каноніри» врятувалися від поразки у важливому матчі проти «Челсі», хоча й програли в тій грі з рахунком 0:2. Арсенал все ще не програє в поточному сезоні Прем'єр-ліги, і команда Мікеля Артети розраховує продовжити безпрограшну серію в новому матчі.

"Арсенал" повинен легко і впевнено перемогти в майбутньому матчі Чемпіонату Англії, якщо він хоче поборотися за золоті медалі в поточній кампанії. Незважаючи на матч Ліги чемпіонів посеред тижня, лондонці виглядають явними фаворитами і зроблять усе, щоб порадувати місцевих уболівальників.

Шеффілд Юнайтед

Але Шеффілд Юнайтед ще не вигравав у поточній Прем'єр-лізі і після дев'яти зіграних матчів посідає останнє місце в турнірній таблиці. В останньому турі чемпіонату Англії "Блейдс" знову залишилися ні з чим, програвши вдома "Манчестер Юнайтед".

Шеффілд справді переживає дуже важкий період сезону, який також припадає на дуже складний календар ігор. Поки що команда не може знайти свою гру, а її головний тренер Пол Гекінгботтом перебуває під серйозним тиском. У новому раунді АПЛ "Блейдс" знову будуть явними аутсайдерами і навряд чи можуть розраховувати на першу перемогу в сезоні.

Арсенал проти Шеффілд Юнайтед

Арсенал проти Шеффілд Юнайтед факти

  • Востаннє команди зустрічалися у 2021 році: «Арсенал» комфортно переміг «Шеффілд Юнайтед» з рахунком 3:0;
  • У трьох з останніх п'яти матчів між командами у всіх турнірах ставка була на Overhead (2,5) 1,39;
  • Також у трьох з п’яти останніх ігор між суперниками була ставка на «обидві команди заб’ють» 2,18;
  • «Арсенал» ще не програвав у поточному розіграші Чемпіонату Англії, а «Шеффілд Юнайтед» ще не вигравав;
  • Арсенал виграв три з останніх п'яти матчів проти Шеффілд Юнайтед у всіх турнірах.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Дуже популярна серед футбольних уболівальників букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм гравцям такі котирування на цей матч чергового туру чемпіонату Англії: на перемогу Арсенала можна поставити за скромні 1,14, на нічию – 8,60, а на перемогу Шеффілд Юнайтед за 18,0. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Арсенал справедливо планує повернутися на переможний шлях у чемпіонаті Англії в матчі проти Шеффілд Юнайтед, адже зіграє на своєму стадіоні з головним аутсайдером чемпіонату. «Каноніри» цього сезону борються за чемпіонський титул, тому втрачати очки в таких матчах не мають права. Гості приїдуть до Лондона із завданням вистояти і не пропустити ранній гол, який однозначно зруйнує весь їхній ігровий план. Цікавим варіантом видається ставка на гандикап 1 (-2,5) за 2,09.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0