Ліверпуль проти Ноттінгем Форест. Гості створять проблеми фаворитці?

У неділю, 29 жовтня, на стадіоні "Енфілд Роуд" відбудеться матч "Ліверпуль" - "Ноттінгем Форест" в рамках 10-го туру англійської Прем'єр-ліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Ліверпуль" – "Ноттінгем Форест".

Ліверпуль

В останньому турі чемпіонату Англії «Ліверпуль» у вирішальному матчі вдома обіграв «Евертон» (2:0) і залишився в лідируючій групі команд, які борються за чемпіонський титул. Червоні зуміли повернутися на переможний шлях і продовжують тиснути на Манчестер Сіті, Арсенал і Тоттенхем.

У наступному турі АПЛ команда Юргена Клоппа спробує розвинути успіх і взяти ще три очки в домашньому матчі. «Ліверпуль» вступить у цю гру після матчу в Лізі Європи, але чемпіонат Англії є пріоритетним турніром для команди на цьому етапі сезону, а значить, господарі поля вийдуть на цей матч у найсильнішому складі.

«Ноттінгем Форест»

«Ноттінгем Форест» не зміг зберегти перевагу в два м’ячі в грі проти новачка ліги «Лутона» в останньому матчі і знову зіграв внічию. «Форестерс» по праву вважаються однією з найбільш компромісних команд чемпіонату Англії; вони вже мають чотири нічиїх у поточному змаганні.

Нічия була б непоганим результатом для Ноттінгем Форест у майбутньому матчі, але для цього гостям доведеться добре постаратися і показати свій найкращий футбол у грі з Ліверпулем. Лісівці зроблять ставку на гру другим номером і надійний захист, але точно не забуватимуть йти вперед і шукати свої шанси біля воріт суперника.

Ліверпуль проти Ноттінгем Форест

Факти про матч "Ліверпуль" - "Ноттінгем Форест".

  • У минулому чемпіонаті Англії команди обмінялися перемогами: «Ліверпуль» переміг 3:2, а «Ноттінгем Форест» — 1:0;
  • У трьох з останніх п'яти матчів між командами у всіх турнірах ставка була на Overhead (2,5) 1,41;
  • Також у трьох з останніх п’яти матчів між суперниками ставка була на «обидві команди заб’ють» 1,78;
  • Чотири з останніх п'яти матчів Ноттінгем Форест в Прем'єр-лізі завершилися внічию.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Дуже відома серед любителів футболу букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на цей матч 10-го туру англійської Прем'єр-ліги: на перемогу Ліверпуля можна поставити 1,30, на нічию - 6,20, на перемога Ноттінгем Форест - за 9,19. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

У цьому протистоянні розстановка сил дуже чітка: Ліверпуль вважається явним фаворитом і докладе всіх зусиль на своєму стадіоні, щоб взяти наступні три очки. Але гості цілком здатні завдати проблем більш іменитому супернику, а також скористатися втомою після матчу в Лізі Європи. Ноттінгем Форест точно не буде сидіти всю гру в обороні, а спробує знайти своє щастя перед чужими воротами. Перспективним вибором у цьому випадку здається ставка на те, що «обидві команди заб’ють» за 1,78.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0