Байєр проти Фрайбурга. Чи забере Леверкузен ще три очки?

У неділю, 29 жовтня, на стадіоні "Бай Арена" відбудеться матч дев'ятого туру німецької Бундесліги між "Байєром" і "Фрайбургом".

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Байєр" – "Фрайбург".

Байєра

Фармацевти «Байєра» в останньому турі чемпіонату Німеччини не без проблем обіграли «Вольфсбург» і продовжили переможну ходу. Після восьми зіграних матчів "Байєр" займає перше місце в турнірній таблиці Бундесліги, але поки не встиг створити комфортний відрив від найближчих переслідувачів.

У наступному турі Леверкузен планує залишитися в числі лідерів чемпіонату, навіть незважаючи на єврокубковий матч в середині тижня. Саме команда Хабі Алонсо повинна взяти гру під контроль у новому матчі, більше володіти м'ячем і створювати постійні загрози перед воротами суперника.

Фрайбург

Фрайбург також переміг в останньому турі Бундесліги, обігравши вдома Бохум. У нинішньому чемпіонаті Німеччини команда все ще виступає дуже нестабільно і знаходиться в пошуках найкращої гри: поразки змінюються перемогами і команда не може показати хорошу серію позитивних результатів.

У новому матчі Фрайбургу буде важко розраховувати на ще три очки, адже команда зіграє на виїзді з лідером турнірної таблиці. До наступного раунду чемпіонату гості підійдуть після матчу в Лізі Європи, а значить, тренерському штабу обов'язково доведеться використовувати ротацію.

Байєр проти Фрайбурга

Байєр проти Фрайбурга факти

  • У минулому розіграші німецької Бундесліги "Фрайбург" переміг "Байєр" з рахунком 3:2, ще одна зустріч завершилася внічию 1:1;
  • В останніх шести матчах між суперниками в чемпіонаті Німеччини ставка була на «обидві команди заб'ють» 1,82;
  • У чотирьох з останніх п'яти матчів між командами Бундесліги ставка була на Overhead (2,5) 1,53;
  • Байєр таки програв у поточному чемпіонаті Німеччини.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Відома серед футбольних уболівальників букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм гравцям такі котирування на цей матч дев’ятого туру німецької Бундесліги: на перемогу «Байєра» можна поставити за 1,37, на нічию — 5,40, на Фрайбург перемога за 8,20. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Байєр не дарма вважається явним фаворитом нового матчу в чемпіонаті Німеччини, адже він підійде до цієї зустрічі у дуже хорошій формі, до того ж як лідер турнірної таблиці. Проте "Фрайбург" цілком здатний завдати проблем Леверкузену, що підтверджують останні матчі суперників у Бундеслізі. В очних матчах суперники радують видовищним і результативним футболом, тому логічним вибором буде ставка на «обидві команди заб’ють» за 1,82.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0