Манчестер Юнайтед проти Манчестер Сіті. Яка команда виграє головне дербі?

У неділю, 29 жовтня, на стадіоні "Олд Траффорд" відбудеться матч "Манчестер Юнайтед" - "Манчестер Сіті" в рамках десятого туру англійської Прем'єр-ліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Манчестер Юнайтед" проти "Манчестер Сіті".

Манчестер Юнайтед

Манчестер Юнайтед обіграв Шеффілд Юнайтед на виїзді в останньому турі Чемпіонату Англії та здобув другу поспіль перемогу в АПЛ. Завдяки останнім успіхам "червоні дияволи" трохи покращили своє становище в турнірній таблиці, набравши 15 очок після дев'яти зіграних матчів.

Манчестер Юнайтед підійде до важливого матчу з головним суперником після матчу в Лізі чемпіонів, тому фізичний стан гравців у команді Еріка Тен Хага викликає певні питання. Але на такий важливий матч у Прем'єр-лізі нідерландський тренер обов'язково виставить своїх найсильніших гравців і не буде експериментувати зі складом.

Манчестер Сіті

Містяни перервали невдалу серію з двох поразок поспіль у чемпіонаті Англії, обігравши в останньому турі вдома Брайтон. Команда Пепа Гвардіоли повернулася на переможний шлях і тепер спробує розвинути успіх у матчі проти дуже принципового суперника.

Як і їхні суперники з Юнайтед, «Манчестер Сіті» підійде до нового раунду АПЛ після матчу в Лізі чемпіонів, але поки «городяни» досить успішно справляються з грою на два фронти і можуть дозволити собі ротацію складу. Останні роки Ман Сіті успішно грає проти Червоних дияволів і в новому матчі спробує здобути ще одну перемогу над сусідами.

Манчестер Юнайтед проти Манчестер Сіті

Манчестер Юнайтед проти Манчестер Сіті факти

  • У минулому чемпіонаті Англії команди обмінялися перемогами: «Манчестер Юнайтед» переміг з рахунком 2:1, «Манчестер Сіті» — 6:3;
  • У чотирьох з останніх п'яти матчів між командами у всіх турнірах ставка була на Overhead (2,5) 1,65;
  • Також у чотирьох з п'яти останніх матчів між суперниками ставка була на «обидві команди заб'ють» 1,67;
  • Манчестер Сіті виграв чотири з останніх п'яти матчів проти Манчестер Юнайтед у всіх турнірах;
  • У нинішньому розіграші чемпіонату Англії Манчестер Юнайтед жодного разу не грав внічию.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Дуже відома серед любителів футболу букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм гравцям такі коефіцієнти на центральний матч десятого туру чемпіонату Англії: на перемогу Манчестер Юнайтед можна поставити 4,50, на нічию — 4,09, на перемога Манчестер Сіті за 1,74. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Головний матч нового раунду Чемпіонату Англії, в якому зійдуться давні та принципові суперники, які по-різному починали свої виступи в нинішній Прем'єр-лізі. «Манчестер Сіті», незважаючи на гостьовий статус, є фаворитом цієї гри, але «Манчестер Юнайтед» на своєму полі явно готовий дати серйозний бій чинному чемпіону і має намір порадувати своїх уболівальників. В останні роки команди досить результативно грають в очних матчах, тому логічним вибором у цьому випадку буде ставка на тотал овер (3,5) за 2,56.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0