Інтер проти Роми. Хто виявиться сильнішим у протистоянні італійських грандів?

29 жовтня в матчі 10-го туру італійської Серії А на "Джузеппе Меацца Арена" (Сан-Сіро) (Мілан) зустрінуться команди "Інтер" і "Рома".

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Інтер" – "Рома".

Інтер

Інтер демонструє хороший прогрес; в останніх 10 матчах команда здобула 7 перемог, ще двічі зігравши внічию. Підопічні Сімоне Індзагі добре показали себе в останньому турі Серії А, впевнено здолавши на виїзді «Торіно» з рахунком 3:0. Голами у складі чорно-синіх відзначилися Тюрам, Мартінес і Чалханоглу. Інтер займає 1-е місце в турнірній таблиці, набравши 22 очки, з різницею м'ячів 24:5. Лідером гонки бомбардирів "Змій" є Мартінес, на рахунку якого 11 голів і одна результативна передача. У новому сезоні «чорно-сині» провели вдома 6 матчів, здобувши 4 перемоги та одну нічию.

У середині тижня міланці вдома перемогли Зальцбург з рахунком 2:1 у матчі Ліги чемпіонів.

Рома

Рома нарешті набрала обертів, команда незмінно досягає успіху в четвертому матчі поспіль. В останньому матчі Серії А підопічні Жозе Моурінью також показали свій клас; команда вдома перемогла Монцу з мінімальним рахунком 1:0. Автором переможного голу за "жовто-червоних" став Ель-Шаараві. Рома піднялася на 6-е місце в турнірній таблиці, набравши 14 очок, при різниці м'ячів 20:12. У гонці бомбардирів «Вовчиці» лідирує Лукаку, на рахунку якого вже 5 голів.

На виїзді римляни показують невдало, здобувши дві перемоги та одну нічию після 5 зустрічей.

Інтер проти Роми

Інтер проти Роми факти

  • Інтер виграв 14 з останніх 17 матчів Серії А;
  • Інтер зіграв без матчів у 7 з останніх 10 матчів Серії А 2,14;
  • У 6 з останніх 7 матчів Серії А Інтер забив більше 2,5 голів;
  • Рома виграла останні 4 ігри сезону 5,80.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Фаворитом матчу букмекери бачать Мілан. Котирування успіху "Інтера" становили 1,64. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 4,10. Для Вікторії Роми котирування зупинилися на позначці 5,80. Букмекерська контора не знає, чого очікувати від команд щодо результатів. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 1,89, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 1,95. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Інтер є одним з головних претендентів на титул в Італії, плюс команда на такому ж рівні виступає в Лізі чемпіонів. «Рома» зазнала невдачі на старті сезону, але по дорозі римляни почали розвиватися, здобувши низку перемог і наблизившись до лідерів Серії А. Що стосується майбутнього матчу, то думаю, що міланці порадують своїх уболівальників. «Змії» грають вдома, знаходяться у відмінній формі, а останні роки успішно грають проти «Вовків», програвши лише одну з 13 зустрічей: перемога «Інтера» – 1,64.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0