Сіетл Саундерс – Даллас. Хто продовжить безпрограшну серію?

31 жовтня в 1/8 фіналу плей-офф MLS на арені «Люмен Філд» (Сіетл) зустрінуться команди «Сіетл Саундерс» і «Даллас».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Сіетл Саундерс" проти "Далласа".

Сіетл Саундерс

Seattle показав чудовий результат на фініші регулярного сезону; команда не програвала з 27 серпня, накопичивши за цей час успішну серію з дев'яти зустрічей. В останньому матчі регулярного сезону підопічні Браяна Шметцера на виїзді обіграли Сент-Луїс Сіті з рахунком 2:0. Один гол забив Руснак, а другий випадково зрізав у свої ворота Паркер. Сіетл посів друге місце на Заході, набравши 53 очки, при співвідношенні м'ячів 41:32. Морріс став найкращим бомбардиром гонки ехолотів з 11 голами та однією результативною передачею.

На батьківщині Sounders виступають із змінним успіхом; в останніх 10 зустрічах клуб здобув три перемоги та п'ять нічиїх.

Даллас

Даллас завершив сезон не найкращим чином; в останніх 10 матчах клуб здобув лише дві перемоги, при цьому сім разів зігравши внічию. В останньому матчі регулярного сезону підопічні Ніко Естевеса змогли підняти настрій, не залишивши й сліду від «Лос-Анджелес Гелаксі» на виїзді 4:1. У «Биків» забивали Камунго (дубль), Твумасі та Обріан. "Даллас" посів сьоме місце на Заході, набравши 46 очок після 34 матчів, при співвідношенні м'ячів 41:37. У гонці бомбардирів Буллз найкращим став Феррейра, на рахунку якого 12 голів і 6 асистів.

Клуб погано виступає на виїзді; за 10 зустрічей «Далласу» вдалося здобути лише 3 перемоги та 2 нічиїх.

Сіетл Саундерс – Даллас

Сіетл Саундерс – Даллас: факти

  • Сіетл не програв в останніх 9 матчах MLS;
  • Загальна сума була нижче 2,5 у 5 з останніх 6 матчів Далласа MLS. 1,77;
  • Даллас не програє в останніх 9 матчах MLS.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Переможцями матчу букмекери бачать господарів поля. Коефіцієнт на успіх Сіетла був 1,76. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 3,71. Для Dallas Victoria котирування зупинилися на позначці 4,96. Букмекери не очікують від команд результативного футболу. Букмекерська компанія 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2.5» з коефіцієнтом – 1.77, «Тотал більше 2.5» з лапками – 2.06. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Обидві команди останніми тижнями показують сильний і стабільний футбол. Сіетл мав сильний чемпіонат у цілому, ставлячи перед собою серйозні цілі на плей-офф. Даллас, проваливши першу частину сезону, все ж зумів пробитися в ряди кращих команд Заходу. Що стосується майбутньої гри, то в ній хлопці Шметцера повинні підтвердити свої амбіції і перемогти «биків»; фактор домашнього поля в MLS має серйозне значення: перемога Сіетл Саундерс - 1,76.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0