Балтика проти Ахмата. Хто отримає путівку в плей-офф кубка?

31 жовтня в матчі 6-го туру Кубка Росії на «Ростех Арені» (Калінінград) зустрінуться «Балтика» і «Ахмат».

Наші експертні прогнози та аналіз Балтики проти Ахмата

«Балтика»

«Балтика» чудово розпочала турнір, здобувши серію з трьох перемог поспіль. Але згодом калінінградці розпалися, зазнавши двох поразок. У заключному матчі кваліфікації підопічні Сергія Ігнашевича на виїзді програли пітерському «Зеніту» з рахунком 1:2. Автором єдиного голу за балтійців став Бистрович. «Балтика» посідає друге місце в групі С, набравши 9 очок, при співвідношенні м’ячів 8:6. Напередодні «Балтика» поступилася на виїзді «Рубіну» з рахунком 0:1.

Після 13 турів чемпіонату в активі калінінградців 11 очок і 15 місце в турнірній таблиці РПЛ.

Ахмат

Ахмат не вдало виступає на груповій стадії турніру, вже пройшли п'ять турів, а в активі грозненської команди лише дві перемоги. Варто відзначити, що в останньому матчі підопічні Мирослава Ромащенка змогли повернутися в боротьбу за плей-офф, здолавши на виїзді «Крила Рад» з рахунком 3:0. Голами у "зелено-білих" відзначилися Ільїн, Конате та Семенов. Ахмат йде на третій сходинці в турнірній таблиці, набравши 7 очок, при співвідношенні м'ячів 9:8. У Прем'єр-лізі справи у грозненців залишають бажати кращого; в останньому турі клуб поступився на виїзді «Зеніту» з рахунком 1:2.

Після 13 турів чемпіонату Ахмат з 12 очками в активі йде на 13 сходинку в турнірній таблиці.

Балтика проти Ахмата

Балтика проти Ахмата факти

  • «Балтика» не програє в 5 з останніх 6 домашніх матчів 1,75;
  • Ахмат не зміг перемогти в 7 з 8 останніх ігор сезону.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери віддають перевагу господарям поля. Котирування успіху «Балтики» становили 2,42. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 3,50. Котирування Вікторії Ахмат зупинилися на 3,05. Від кубкового матчу букмекер не очікує результативного футболу. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 1,79, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 2,06. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

У чемпіонаті «Балтика» веде себе невдало, хоча вдома регулярно набирає очки. Ахмат провалює сезон, команда розраховує на боротьбу хоча б за місце в середині таблиці, але прямує в зону вильоту. Що стосується майбутньої гри, то думаю, що підопічні Ігнашевича зможуть продовжити серію вдалих ігор на батьківщині: «Балтика» не програє – фора 1 (0) – 1,75.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0