Спартак Москва – Краснодар. Чи продовжать москвичі безпрограшну серію на рідному полі?

1 листопада в рамках 6-го туру Кубка Росії на стадіоні «Відкриття Арена» (Москва) зійдуться «Спартак» і «Краснодар».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Спартак Москва" - "Краснодар".

Спартак Московський

«Спартак» переконливо провів груповий етап, навіть здобувши серію з чотирьох перемог поспіль. Лише в останньому матчі підопічні Гільєрмо Абаскаля дозволили собі видихнути, в результаті чого виїзна поразка від московського «Динамо» – 0:3. «Спартак» посідає перше місце в турнірній таблиці групи D, набравши 12 очок, при співвідношенні м’ячів 14:9. У гонці бомбардирів червоно-білих лідирує Промес, на рахунку якого два голи.

Москвичів продовжує лихоманити національна першість. У минулому турі на виїзді поступилися «Факелу» з рахунком 0:2. У підсумку з 20 очками в активі після 13 турів «Спартак» посідає 6-й рядок турнірної таблиці РПЛ.

«Краснодар»

«Краснодар» програв на початку цієї відбіркової кампанії, але потім команда включилася, навіть здобувши серію з трьох перемог поспіль у Кубку. В останньому матчі турніру підопічні Володимира Івича на своїй території впевнено перемогли «Нижній Новгород» з рахунком 3:0. У складі "чорно-зелених" голи забили Ахметов, Арутюнян і Кордоба. На третій сходинці в турнірній таблиці йде «Краснодар», набравши 8 очок, при співвідношенні м'ячів 9:7.

Напередодні "бики" перервали 12-матчеву безпрограшну серію, поступившись на виїзді ЦСКА в чемпіонаті з рахунком 0:1. Незважаючи на цю невдачу, Краснодар залишається лідером РПЛ з 28 очками після 13 турів.

Спартак Москва – Краснодар

Спартак Москва - Краснодар факти

  • Спартак не програє в останніх 6 домашніх іграх сезону 2.05;
  • Краснодар не програє в 12 з останніх 13 матчів сезону;
  • Спартак не може виграти 4 з 5 останніх ігор сезону.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери віддають перевагу «бикам» у кубковому матчі. Котирування успіху «Спартака» становили 2,80. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 3,95. Для краснодарської Вікторії котирування зупинилися на позначці 2,38. Від кубкового матчу букмекер очікує результативного футболу. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 2,58, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 1,51. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Спартак» гарантував собі перемогу в групі, але результат все одно тисне на господарів, адже в чемпіонаті у них не йдуть справи. Що ж до «биків», то вони зробили ставку на чемпіонство, і поки це окупається, вони лідери РПЛ. Думаю, що гості не будуть прагнути до перемоги, думаючи про майбутній матч чемпіонату, тому спартаківці зможуть як мінімум не програти: «Спартак» не програє – фора 1 (0) – 2,05.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0