Коламбус Крю проти Атланти. Чи продовжать господарі безпрограшну серію вдома?

2 листопада в рамках 1/8 фіналу плей-офф MLS на арені Lower.com Field (Коламбус) поміряються між собою «Коламбус Крю» і «Атланта».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Коламбус Крю» проти «Атланти».

Columbus Crew

Columbus Crew показали хороший результат на фініші; команда не програвала 6 матчів поспіль, здобувши за цей час три перемоги та три нічиї. В останньому матчі регулярного чемпіонату «екіпаж» також показав себе переконливо, розгромивши вдома «Монреаль» з рахунком 2:1. Голами у «бригади» відзначилися Кучо та Нагбе. Коламбус Крю посідає 3 місце в західній турнірній таблиці, набравши 57 очок, із співвідношенням м'ячів 67:46. Лідером гонки бомбардирів серед «екіпажу» став Кучо, на рахунку колумбійця 16 голів і 11 асистів.

Команда переконливо виступає вдома, здобувши 7 перемог і три нічиї в 10 останніх зустрічах.

Атланта

Атланта показала посередній результат за підсумками сезону, в останніх 10 матчах команда виграла чотири рази і ще чотири рази зіграла внічию. В останньому поєдинку «п'ятистрийці» також не виграли, розділивши на виїзді очки з Цинциннаті 2:2. Дублем у гостей відзначився Якумакіс. Підопічні Гонсало Пінеди фінішували на Сході на 6-му місці, набравши 51 очко після 34 зустрічей із співвідношенням м'ячів 66:53. Кумакіс став найкращим бомбардиром у гонці бомбардирів Атланти; грек забив 17 голів і віддав одну гольову передачу.

Невдало виступають на дорозі «п'ятиполосочки»; в останніх 10 зустрічах клуб здобув лише дві перемоги, при п'яти поразках і трьох нічиїх.

Коламбус Крю проти Атланти

Факти проти Коламбус Крю проти Атланти

  • Коламбус не програв в останніх 6 матчах MLS;
  • Обидві команди забивали в останніх 8 матчах MLS Атланти;
  • Загальна сума перевищувала 2,5 у 7 з останніх 9 матчів MLS 1,77.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Переможцями матчу букмекери бачать господарів поля. На успіх Колумба котирування становили 1,71. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 4,16. Котирування зупинилися на Victoria Victoria на позначці 4,63. Букмекери очікують від команд результативного футболу. Букмекерська компанія 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 2,38, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 1,59. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Columbus Crew перебувають у хорошій формі, готуються до матчів плей-офф і мають великі амбіції щодо плей-офф. «Атланта» провела не надто стабільний сезон, хоча рідко програвала в останніх турах. Слабким місцем команди є виїзна гра, де вона здобула лише одну перемогу з 13 липня. Враховуючи слабку гру «Атланти» на виїзді, а також чудову поточну форму «Крю», а також фактор домашнього поля, я думаю, що хлопці з «Ненсі» зможе взяти три очки: перемога Columbus Crew - 1,71.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0