ЦСКА – Оренбург. Чи продовжать москвичі безпрограшну серію?

2 листопада в рамках 6-го туру Кубка Росії на WEB Arena (Москва) зійдуться ЦСКА і Оренбург.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу ЦСКА – Оренбург

ЦСКА

ЦСКА ще не гарантував собі вихід в основний раунд турніру; команда здобула три перемоги після 5 матчів. В останньому матчі турніру підопічні Володимира Федотова також зазнали невдачі; команда програла на виїзді після пенальті «Факелу» 1:2. Автором єдиного голу за "червоно-синіх" виявився Гаїч. ЦСКА йде на другому місці в групі А, набравши 8 очок, при співвідношенні м'ячів 8:4.

У чемпіонаті ЦСКА в останньому турі обіграв лідера турніру «Краснодар» з рахунком 1:0. Після 13 турів РПЛ армійці посідають 5 місце в таблиці з 21 очком.

Оренбург

Оренбург діє набагато переконливіше; у п'яти кубкових зустрічах команда здобула чотири перемоги, чим забезпечила собі вихід у наступний раунд. Підопічні Давіда Деограсіа добре показали себе в останньому матчі, обігравши на виїзді «Сочі» з рахунком 2:1. Точні удари Обухова та Маріна принесли перемогу оренбурзьким командам. Оренбург йде на першій сходинці в турнірній таблиці, набравши 11 очок, при співвідношенні м'ячів 5:7.

В рамках російської Прем'єр-ліги «газівникам» нема чим похвалитися; серія без перемог складається з трьох ігор. Хоча в минулому турі «Оренбург» не програв у Самарі, розділивши очки з «Крильями Рад» 1:1. З 12 очками «Оренбург» займає 14-е місце в таблиці РПЛ.

ЦСКА – Оренбург

ЦСКА – Оренбург факти

  • ЦСКА не програє в основний час в останніх 11 іграх сезону;
  • Всього понад 2,5 грав у 4 з останніх 6 ігор Оренбурга сезону 1,59.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери віддають перевагу москвичам у кубковому матчі. Коефіцієнт на успіх ЦСКА становив 1,69. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 4,20. Для Оренбурзької Вікторії котирування зупинилися на позначці 4,90. Від кубкового матчу букмекер очікує результативного футболу. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 2,38, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 1,59. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

ЦСКА підходить до кубкового поєдинку в хорошому настрої, команда вже давно не програє, перемагає лідера чемпіонату. Оренбург в кубку вже гарантував участь у плей-офф, команді потрібно зосередитися на чемпіонаті. Враховуючи мотивацію команд на майбутній матч, фактор домашнього поля, ігровий клас гравців і форму команд, думаю, що господарі доб’ються успіху: перемога ЦСКА – 1,69.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0