Ростов - Урал. Чи перервуть гості серію без виїзних перемог?

2 листопада в матчі 6-го туру Кубка Росії зустрінуться команди Ростова і Уралу. Матч прийме стадіон «Ростов Арена».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Ростов» проти «Уралу».

Ростов

Ростов з перемінним успіхом проводить груповий етап турніру; після 5 матчів клуб здобув лише дві перемоги. У минулому турі підопічні Валерія Карпіна також спіткнулися; команда без шансів програла на виїзді московському «Локомотиву» 1:3. Автором єдиного голу у складі «жовто-синіх» виявився Осипенко. Ростов посідає третє місце в турнірній таблиці групи В, набравши 8 очок, при співвідношенні м'ячів 5:6.

Але в національному чемпіонаті «комбінатори» змогли покращити свої позиції, вигравши в останніх двох матчах у своїх стінах «Ахмат» 3:0 і «Локомотив» 1:0. Після 13 турів підопічні Карпіна посідають 9 місце в таблиці з 16 очками.

«Урал»

Урал зумів покращити свої позиції на турнірі, видавши серію з двох перемог поспіль. В останньому матчі групового раунду підопічні Віктора Гончаренка також показали відмінний результат, обігравши вдома казанський «Рубін» з рахунком 2:0. Перемогу «помаранчево-чорним» принесли точні удари Єгоричева та Бікфалві. Другу сходинку в турнірній таблиці розташував «Урал», набравши 8 очок, при співвідношенні м'ячів 5:4.

А ось в російській Прем'єр-лізі єкатеринбурзька команда продовжує розвал, програвши в останніх турах "Сочі" 1:4 і московському "Динамо" 1:2. У 13 матчах чемпіонату підопічні Гончаренка набрали 16 очок.

Ростов - Урал

Ростов проти Уралу факти

  • Загальний показник перевищував 2,5 у 8 з останніх 10 ігор «Ростова» сезону 1,68;
  • Урал не може виграти останні 5 виїзних матчів сезону.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери не визначають фаворита кубкового матчу. На успіх Ростова котирування становили 2,70. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 3,80. Для Вікторії Уральської котирування зупинилися на 2,55. Від кубкового матчу букмекер очікує результативного футболу. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 2,21, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 1,68. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

За умовами турніру команди знаходяться в рівних умовах. Але форма і настрій у них інші, господарі виграли низку матчів і покращили своє становище в турнірній таблиці. Але гості в кризі, на виїзді взагалі погано грають, і вдома їм зараз важко набирати очки. Питання про те, чи потрібен командам кубковий турнір, залишається відкритим. Що стосується майбутньої гри, то, думаю, успіх буде за господарями, вони добре грають вдома, до того ж зараз у формі, на відміну від «Уралу»: перемога «Ростова» – 2,70.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0