Борусія Д проти Баварії. Яка команда виграє центральний матч нового туру Бундесліги?

У суботу, 4 листопада, на стадіоні «Сігнал Ідуна Парк» відбудеться матч між дортмундською «Боруссією» і «Баварією» в рамках 10-го туру німецької Бундесліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Боруссія D" проти "Баварії".

Борусія Д

Бамблбіз в останньому турі чемпіонату Німеччини зіграла внічию з Айнтрахтом у результативному матчі. Однак дортмундська "Боруссія" залишилася на четвертій позиції в турнірній таблиці Бундесліги і продовжує переслідувати лідерів чемпіонату "Байєр" і "Баварію".

У новому домашньому матчі «Боруссія Д» має чудову нагоду не лише повернутися на переможний шлях, а й зупинити свого головного конкурента в боротьбі за титул. Господарі точно не будуть фаворитами в центральному матчі нового туру, але завдяки підтримці місцевих уболівальників і надзвичайної мотивації цілком можуть претендувати на переможний результат.

Баварія

В останньому матчі чемпіонату Німеччини мюнхенці буквально розгромили Дармштадт, забивши вісім м'ячів без відповіді. Баварія відновила чудову форму, вигравши три матчі поспіль, але поки не може повернути лідерство в турнірній таблиці: команда Томаса Тухеля відстає від леверкузенського Баєра на два очки.

У Баварії попереду важливий матч проти Боруссії Дортмунд, з якою мюнхенці боролися за золоті медалі минулої Бундесліги. Гості явно матимуть намір підтвердити свої амбіції та перевагу над одним із головних суперників, тож від мюнхенців справедливо чекають агресивної гри в атаці.

Борусія Д проти Баварії

Боруссія D – Баварія факти

  • У минулому чемпіонаті Німеччини «Баварія» перемогла «Боруссію» Дортмунд з рахунком 4:2, ще одна зустріч завершилася внічию 2:2;
  • В останніх восьми матчах між командами у всіх турнірах ставка була на тотал понад (2,5) 1,39;
  • Крім того, в останніх восьми матчах між суперниками ставка завжди була на «обидві команди заб'ють» 1,44;
  • Боруссія Дортмунд і Баварія ще не програвали в поточному чемпіонаті Німеччини;
  • Баварія виграла три останні поспіль матчі в німецькій Бундеслізі.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекерська компанія 1xbet, яка користується великою популярністю серед любителів футболу, пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на головний матч наступного туру чемпіонату Німеччини: на перемогу дортмундської «Боруссії» можна поставити 4.40, на нічию 4.40 і на перемогу Баварії за 1,75. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Це буде центральний матч нового туру чемпіонату Німеччини, в якому претенденти на золоті медалі зіграють між собою. Матчі між «Боруссією» Дортмунд і «Баварією» останніх років відрізняються чесністю і радують уболівальників видовищною та результативною грою. У новій зустрічі на першому місці буде результат обох команд, і ця обставина може змусити суперників діяти більш обережно. Але в цьому випадку краще довіритися статистиці і поставити на тотал більше (3,5) за 2,00.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0