Ньюкасл – Арсенал. Чи вдасться «сорокам» завдати «канонірам» першої поразки в АПЛ?

У суботу, 4 листопада, на стадіоні "Сент-Джеймс Парк" відбудеться матч "Ньюкасл" - "Арсенал" в рамках 11-го туру англійської Прем'єр-ліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Ньюкасл» – «Арсенал».

Ньюкасл

Сороки зіграли внічию з «Вулвергемптоном» в останньому турі чемпіонату Англії та продовжили безпрограшну серію. У «Ньюкасла» важка частина сезону, адже команда також має грати в Лізі чемпіонів, де підопічні Едді Хоу прагнуть потрапити в плей-офф турніру.

«Сорокам» у новому матчі доведеться зіграти свій найкращий футбол, щоб завоювати всі три очки. «Ньюкасл», незважаючи на осічку в останньому матчі, знаходиться в хорошій формі, демонструючи солідний рівень гри і гідні результати, які, безумовно, знадобляться команді в подальшій грі.

Арсенал

«Арсенал» не має поразок у поточній англійській Прем’єр-лізі та займає лідируючу групу команд у турнірній таблиці. Каноніри в останньому турі чемпіонату Англії впевнено перемогли Шеффілд Юнайтед з рахунком 5:0 і справедливо розраховують на продовження переможної ходи.

Команда Мікеля Артети також грає в Лізі чемпіонів, але «каноніри» звикли до такого насиченого графіка, а тренерський штаб лондонців вміє правильно розподіляти сили своїх гравців. Наступна гра точно не буде легкою прогулянкою для гостей, але вони приїдуть до Ньюкасла виключно за перемогою.

Ньюкасл – Арсенал

Ньюкасл – Арсенал факти

  • У минулому чемпіонаті Англії "Арсенал" переміг "Ньюкасл" з рахунком 2:0, ще одна зустріч завершилася внічию 0:0;
  • Чотири з п'яти останніх матчів між суперниками в АПЛ завершилися з рахунком 2:0;
  • У жодному з останніх п'яти матчів між командами Прем'єр-ліги ставка на Overhead (2,5) не була 1,84;
  • Також в жодному з останніх п'яти матчів між суперниками не було ставки на те, що «обидві команди заб'ють» 1,67;
  • Арсенал ще не програвав у нинішньому розіграші англійської Прем'єр-ліги.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекерська компанія 1xbet, яка користується великою популярністю серед шанувальників англійського футболу, пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на важливий матч нового туру Прем'єр-ліги: на перемогу Ньюкасла можна поставити 2,80, на нічию 3,45, і на перемогу Арсеналу за 2,54. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Цікавий матч в рамках нового туру чемпіонату Англії, який цілком може претендувати на статус центрального. Обидві команди є конкурентами за високі позиції в турнірній таблиці, але Ньюкасл підійде до очної зустрічі з Арсеналом у ролі наздоганяючого. Останніми роками «Сороки» і «Каноніри» не демонструють видовищного і результативного футболу в матчах один проти одного, але будь-які серії рано чи пізно закінчуються. Робочим вибором у цьому випадку здається ставка на тотал більше (2,5) за 1,84.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0