Аталанта – Інтер. Чи зупинить «богиня» лідера сезону?

4 листопада в рамках 11-го туру італійської Серії А на арені «Атлеті Адзуррі д'Італія» (Бергамо) поміряються між собою «Аталанта» та «Інтер».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Аталанта» – «Інтер».

Аталанта

Аталанта демонструє хороший рівень гри; в останніх 10 зустрічах клуб здобув 6 перемог і двічі зіграв внічию. В останньому матчі Серії А підопічні Джан П'єро Гасперіні також були на висоті, клуб на виїзді розгромив Емполі з рахунком 3:0. Голами у «королеви провінцій» відзначилися Скамакка (дубль) і Компанерс. Аталанта посідає 4 місце в турнірній таблиці, набравши 19 очок, при співвідношенні м'ячів 18:8. У гонці бомбардирів "Бергамотів" лідирує Скамакка, на рахунку якого 4 голи та одна результативна передача.

Вдома «богиня» взяла участь у 5 матчах сезону, здобувши 4 перемоги та одну нічию.

Інтер

Інтер виступає ще переконливіше; в останніх 10 зустрічах команда здобула 7 перемог і двічі зіграла внічию. В останньому матчі чемпіонату Італії підопічні Сімоне Індзагі також досягли успіху на своїй території, з мінімальним рахунком обігравши «Рому» — 1:0. Тюрам виявився автором переможного голу для «змій». Інтер займає 1 місце в турнірній таблиці, набравши 25 очок, при співвідношенні м'ячів 25:5. Мартінес лідирує в гонці бомбардирів "чорно-синіх" з 11 голами та однією результативною передачею.

На виїзді «змії» провели 5 матчів, здобувши 4 перемоги та 1 нічию.

Аталанта – Інтер

Аталанта проти Інтер факти

  • Інтер зіграв на нуль у 8 з останніх 11 матчів Серії А 3,95;
  • «Аталанта» зберегла ворота в 5 з останніх 6 матчів Серії А;
  • Інтер не програє в останніх 10 матчах проти Аталанти у всіх турнірах.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери віддають перевагу в цій зустрічі міланцям. Коефіцієнт на успіх Аталанти становив 3,30. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 3,60. Для Вікторії Інтер котирування зупинилися на позначці 2,14. Від італійських клубів букмекер очікує результативного футболу. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 2,06, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 1,79. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Аталанта проводить непоганий сезон, зазвичай тримається поруч з лідерами Серії А. Інтер за грою та результатами є головним фаворитом чемпіонату Італії в цьому чемпіонаті. Обидві команди сильно грають в атаці і надійно в обороні. Очна зустріч повинна бути цікавою, але не продуктивною; тренери ризикувати не будуть, знаючи силу атаки суперника: тотал менше 2,5 – 2,06.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0