Реал Мадрид проти Райо Вальєкано. Хто виявиться сильнішим у мадридському дербі?

5 листопада в рамках 12-го туру іспанської Прімери на "Сантьяго Бернабеу Арена" (Мадрид) зустрінуться "Реал" і "Райо Вальєкано".

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Реал" проти "Райо Вальєкано".

Реал Мадрид

Реал практично не помиляється в цьому сезоні; в останніх 10 зустрічах клуб здобув 8 перемог, ще раз зігравши внічию. У Прем'єр-лізі підопічні Карло Анчелотті здобули найважливішу перемогу в першій частині сезону, зламавши на виїзді опір каталонської "Барселони" - 2:1. Героєм зустрічі для мадридців став Беллінгем, який записав на свій рахунок дубль. Реал займає 1-е місце в турнірній таблиці, набравши 28 очок, при співвідношенні м'ячів 23:8. Беллінгем лідирує в гонці бомбардирів «Лос Бланкос»; англієць забив 10 голів і віддав дві гольові передачі.

Вдома мадридці виходять у новий сезон із серією з 5 перемог поспіль.

«Райо Вальєкано»

«Райо Вальєкано» не можна назвати свої виступи особливо вдалими – хоча команда не зазнає поразок вже 7 турів поспіль, 5 матчів завершилися внічию. Підопічні Франсіско також не змогли перемогти в останньому матчі, зігравши вдома внічию з Реал Сосьєдадом 2:2. У складі «гігантів» голи забили Мумін і Бебе. Райо Велікано посідає 7-е місце в турнірній таблиці, набравши 17 очок, при співвідношенні м'ячів 14:15. Гарсія лідирує в гонці бомбардирів "Бджіл" з 3 голами та однією результативною передачею.

На виїзді «гіганти» провели 7 матчів, здобувши три перемоги та зігравши внічию.

Реал Мадрид проти Райо Вальєкано

Реал Мадрид – Райо Вальєкано факти

  • Реал Мадрид виграв 9 з останніх 11 матчів Ла Ліги;
  • Загальна сума перевищувала 2,5 у 7 з останніх 10 матчів Реала сезону;
  • Райо Вальєкано зіграв унічию 5 з останніх 6 матчів Ла Ліги 5,96.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери не сумніваються, що «Лос Бланкос» переможуть. Котирування успіху Реала становили 1,29. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 5,96. Котирування Вікторії Райо Вальєкано зупинилися на позначці 9,94. Букмекери чекають результативного футболу. Букмекерська компанія 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 3» з коефіцієнтом – 1.95, «Тотал більше 3» з лапками – 1.89. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Мадридський "Реал", незважаючи на всі проблеми зі складом, продовжує перемагати своїх суперників. Райо Вальєкано чудово починає сезон, команда рідко програє, але й нечасто виграє, більшість ігор закінчуючи внічию. Зважаючи на статистику команд, дивує впевненість букмекерів у великому успіху господарів. Думаю, гості зможуть дати бій «Лос Бланкос» і не програють з великим рахунком: «Райо Вальєкано» не програє більше ніж у 2 голи – фора 2(+2) – 1,58.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0