Тоттенхем проти Челсі. Хто виграє наступне лондонське дербі?

У понеділок, 6 листопада, на стадіоні Тоттенхем Хотспур відбудеться матч між Тоттенхемом і Челсі в рамках 11-го туру англійської Прем'єр-ліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Тоттенхем" – "Челсі".

Тоттенхем

В останньому турі чемпіонату Англії Тоттенхем на виїзді обіграв Кристал Пелас, але все ж зміг взяти всі три очки і залишитися на вершині турнірної таблиці. Поки що лондонці грають дуже добре і по праву посідають перше місце, випереджаючи решту претендентів на золото.

Відсутність єврокубків грає на руку Тоттенхему, тренерський штаб і гравці якого повністю зосереджені на Прем'єр-лізі. Попереду у «шпор» ще одне важке випробування, але команда гратиме на своєму стадіоні, і підтримка рідних уболівальників цього вечора буде важливим фактором для господарів.

Челсі

Челсі відверто розчарував у минулому матчі, програвши вдома Брентфорду з рахунком 0:2. Здавалося, підопічні Маурісіо Почеттіно вийшли з кризи, зігравши кілька дуже сильних матчів поспіль і ледь не обігравши Арсенал. Але чергова поразка знову не дозволила «синім» покращити своє турнірне становище.

Лондонці поки що виступають дуже нестабільно і навряд чи зможуть поборотися за місце в першій четвірці, якщо їм найближчим часом не вдасться радикально підвищити результати. Виїзний матч проти «Тоттенхема» обіцяє бути дуже важким для «Челсі», але якщо гості покажуть свій найкращий футбол, то їм цілком під силу взяти всі три очки і завдати супернику першої поразки в поточному сезоні.

Тоттенхем проти Челсі

Тоттенхем проти Челсі факти

  • У минулому чемпіонаті Англії Тоттенхем розгромив Челсі з рахунком 2:0, ще одна зустріч завершилася внічию 2:2;
  • Лише в одному з останніх п'яти матчів між командами у всіх турнірах ставка на тотал перевищувала (2,5) 1,74;
  • Також лише в одному з останніх п’яти матчів між суперниками була зроблена ставка на «заб’ють обидві команди» 1,62;
  • Тоттенхем ще не програвав у поточному випуску англійської Прем'єр-ліги;
  • "Челсі" виграв три з останніх п'яти матчів проти "Тоттенхема" у всіх турнірах.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Відома серед любителів футболу букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм гравцям такі коефіцієнти на один із головних матчів нового туру чемпіонату Англії: на перемогу Тоттенхема можна поставити 2,19, на нічию – 3,65, а на перемогу Челсі - за 3,25. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Один із головних матчів нового туру англійської Прем'єр-ліги, в якому зустрінуться дві лондонські команди: Тоттенхем на своєму стадіоні прийматиме Челсі. Суперники підходять до цієї зустрічі в різному вигляді та з різним настроєм, але, незважаючи на поточне положення команд у турнірній таблиці, ця боротьба все одно залишається дуже принциповою. І «Шпори», і «Челсі» будуть налаштовані взяти три очки в майбутньому матчі і не будуть сидіти, склавши руки біля своїх воріт, а намагатимуться атакувати та діяти агресивно попереду. Цікавим вибором здається ставка на тотал більше (2,5) за 1,74.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0