Мілан проти ПСЖ. Чи збережуть парижани лідерство у групі?

У вівторок, 7 листопада, на стадіоні "Сан-Сіро" відбудеться матч четвертого туру групового етапу Ліги чемпіонів "Мілан" - "ПСЖ".

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Мілан" – "ПСЖ".

Мілан

Міланські "россонері" в минулому турі без жодних шансів програли парижанам на виїзді і тепер спробують реабілітуватися перед своїми вболівальниками в домашньому матчі. Зараз Мілан програє поточну Лігу чемпіонів, займаючи останню позицію в групі F, жодного разу не виграючи і не забивши.

У майбутньому матчі з ПСЖ "россонері" просто нічого втрачати; їм потрібно ризикувати і шукати щастя біля воріт суперника, якщо команда ще хоче поборотися за вихід у плей-офф турніру. Мілан зі своїми вболівальниками зобов'язаний рухатися вперед і обов'язково докладе максимум зусиль для позитивного результату.

ПСЖ

ПСЖ посідає перше місце у своєму квартеті, випереджаючи на два очки дортмундську «Боруссію» та «Ньюкасл», які знову зіграють між собою в новому турі. У першому матчі парижани зуміли з великим рахунком перемогти Мілан, а у матчі-відповіді головним завданням гостей буде знову обіграти суперника, неважливо з яким рахунком.

Можна з упевненістю сказати, що ПСЖ оговтався після виїзної поразки від Ньюкасла і має намір вийти з групи з першого місця. Команда Луїса Енріке бореться на кількох фронтах одночасно, але поки що успішно справляється з таким насиченим і складним графіком.

Мілан проти ПСЖ

Мілан – ПСЖ: факти

  • У матчі третього туру групового етапу Ліги чемпіонів ПСЖ вдома переміг Мілан з рахунком 3:0;
  • Лише в одному з останніх п'яти матчів між командами різного рівня ставка на тотал овер провалилася (2,5) 1,78;
  • Тільки в двох з останніх п'яти матчів між суперниками була зроблена ставка на «обидві команди заб'ють» 1,62;
  • Мілан ще не вигравав і не забивав у поточній Лізі чемпіонів.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекерська компанія 1xbet, яка користується великою популярністю серед любителів футболу, пропонує своїм гравцям такі котирування на цей матч четвертого туру групового етапу Ліги чемпіонів: на перемогу Мілана можна поставити за 3,10, на нічию – 3,70. , а на перемогу ПСЖ за 2,27. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

У "Мілана" складна турнірна ситуація, яка зобов'язує набрати якомога більше очок в матчах, що залишилися групового етапу. ПСЖ, у свою чергу, як лідер ще може дозволити собі втрачати очки, але в наступній грі обов’язково спробує зробити новий крок до плей-офф. Мотивація суперників в очній зустрічі не викликає сумнівів, а значить, є велика надія побачити відкритий футбол як господарів, так і гостей. Чудовим вибором здається скромна ставка на «обидві команди заб'ють» за 1,62.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0