Арсенал проти Севільї. Чим завершиться друга зустріч між командами?

У середу, 8 листопада, на "Емірейтс Стедіум" відбудеться матч 4-го туру групового етапу Ліги чемпіонів "Арсенал" - "Севілья".

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Арсенал" – "Севілья".

Арсенал

Команда "Арсеналу" Мікеля Артети лідирує у квартеті B із шістьма очками після трьох зіграних матчів. "Арсенал" був фаворитом своєї групи ще до старту поточної Ліги чемпіонів, але після несподіваної поразки від "Ланса" почали виникати сумніви щодо виходу "канонірів" у плей-офф з першого місця.

У минулому турі «Арсенал» зумів взяти три очки в гостях проти «Севільї», а тепер лондонська команда буде налаштована взяти три очки в домашній грі. «Канонірам» важливо оформити вихід зі своєї групи якомога раніше, щоб зосередитися на чемпіонаті Англії в такій важливій частині сезону.

Севілья

Іспанська команда не змогла взяти очки в першому матчі з Арсеналом, продовживши серію непереконливих матчів у поточній Лізі чемпіонів. «Севілья» ще не вигравала єврокубковий турнір, але після трьох зіграних матчів посідає третє місце в турнірній таблиці своєї групи з двома очками в активі.

Головною перевагою «Севільї» є досвід її гравців, які провели велику кількість матчів у єврокубках. Іспанці цілком здатні здивувати футбольну громадськість у майбутньому виїзному матчі з «Арсеналом», але для цього «Севільї» справді потрібно буде показати свою найкращу гру.

Арсенал проти Севільї

Арсенал проти Севільї факти

  • У матчі третього туру групового етапу Ліги чемпіонів Арсенал розгромив Севілью з рахунком 2:1;
  • У чотирьох з останніх п'яти матчів між суперниками різного рівня ставка була на те, що «обидві команди заб'ють» 1,90;
  • Крім того, у чотирьох з останніх п’яти матчів між командами різного рівня ставка була на тотал понад (2,5) 1,53;
  • Севілья ще не вигравала поточну Лігу чемпіонів.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекерська компанія 1xbet, яка користується великою популярністю серед любителів футболу, пропонує своїм гравцям такі коефіцієнти на такий матч четвертого туру групового етапу Ліги чемпіонів: на перемогу Арсенала можна поставити 1,33, на нічию - за 5,70, а перемога "Севільї" - за 9,30. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Арсенал» по праву є фаворитом матчу четвертого туру групового етапу Ліги чемпіонів, але в цьому протистоянні букмекери явно недооцінюють «Севілью», яка дала «канонірам» гідну боротьбу на рідному полі. Так, саме лондонці в подальшій грі будуть володіти ініціативою і створювати загрози воротам суперника, але у гостей точно будуть свої моменти забити в цьому матчі. «Севілья» знаходиться в такому положенні, коли команді просто нічого втрачати, тому логічним вибором буде ставка на «обидві команди заб’ють» за 1,90.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0