Баварія – Галатасарай. Чи продовжить Мюнхен вигравати групу Ліги чемпіонів?

8 листопада "Баварія" і "Галатасарай" зустрінуться в рамках 4-го туру Ліги чемпіонів. Зустріч відбудеться на стадіоні «Альянц Арена» (Мюнхен).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Баварія" – "Галатасарай".

Баварія

Баварія у відмінній формі; в останніх 10 зустрічах клуб 8 разів переміг, один раз зіграв внічию і програв. Хлопцям Томаса Тухеля не було рівних і в Лізі чемпіонів; в останньому матчі команда на виїзді впевнено перемогла «Галатасарай» з рахунком 3:1. У мюнхенців забили Коман, Кейн і Мусіала. Баварія займає 1-е місце в групі А, набравши 9 очок, при співвідношенні м'ячів 9:5. «Червоні» добре виступають вдома; команда не програє вже 6 матчів поспіль.

Варто відзначити, що минулий тиждень видався для баварців суперечливим. Спочатку вони сенсаційно вилетіли з Кубка Німеччини, поступившись третьоліговому «Саарбрюккену» з рахунком 1:2. А на вихідних розгромили «Боруссію» Д 4:0 на виїзді в Бундеслізі.

Галатасарай

«Галатасарай» підходить до матчу Ліги чемпіонів в оптимальній формі; команда не зазнавала поразок вже 23 офіційні зустрічі поспіль. У рамках 3-го раунду кваліфікації Ліги чемпіонів підопічні Окана Бурука перервали таку довгу серію, програвши вдома Баварії з рахунком 1:3. Автором єдиного голу за "жовто-червоних" став Ікарді. Галатасарай займає 2-е місце в квартеті, набравши 4 очки, при співвідношенні м'ячів 6:7. Леви переконливі на виїзді; клуб не програє в 13 офіційних матчах.

Турки покращили настрій у національному чемпіонаті, обігравши в останньому матчі Касимпашу з рахунком 2:1. Після 11 турів команда набрала 31 очко в чемпіонаті Туреччини і лідирує в турнірній таблиці.

Баварія – Галатасарай

Баварія – Галатасарай: факти

  • Баварія не програє в 14 з останніх 15 матчів сезону;
  • Галатасарай не програє в останніх 13 виїзних матчах у всіх турнірах 4,42;
  • В останніх 20 іграх «Баварії» у всіх турнірах загальна сума перевищувала 2,5.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери не сумніваються, що мюнхенці переможуть вдома. Коефіцієнт на успіх Баварії становив 1,23. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 7,40. Котирування зупинилися на позначці 11.00 Галатасарай Вікторія. Букмекер чекає результативної футбольної гри. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 3,5» з коефіцієнтом 2,11, «Тотал більше 3,5» з коефіцієнтом 1,73. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Баварія виступає в хорошому темпі, осічка в Кубку не вплине на загальний настрій мюнхенців. «Галатасарай» добре підготувався до цього сезону, команда показує привабливий футбол. Німці перемогли на виїзді, вдома без очок не залишаться, невдача в кубку змусить грати на повну силу, Боруссія Д вже відчула силу команди Тухеля. Гадаю, туркам вдасться уникнути великої невдачі, але очок не отримати: Галатасарай не програє більше ніж у 2 голи – фора 2(+2,5) – 1,58.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0