Тулуза проти Ліверпуля. Чи перервуть французи серію без перемог у цьому сезоні?

9 листопада в рамках 4-го туру Ліги Європи УЄФА на «Мунісіпаль Арені» (Тулуза) поміряються між собою команди «Тулуза» і «Ліверпуль».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Тулуза" – "Ліверпуль".

Тулуза

У Тулузи дуже слабка перша частина сезону; в останніх 10 матчах клуб виграв дві гри, ще чотири рази зіграв внічию і стільки ж програв. В останньому матчі Ліги Європи підопічні Філіпа Монтаньє повністю провалили, поступившись на виїзді Ліверпулю без шансів 1:5. Автором єдиного м'яча у складі "дітей" став Даллінга. Тулуза посідає 3-е місце в групі Е, набравши 4 очки, при співвідношенні м'ячів 3:6. «Фіолетові» добре виступають на своїй території; в 6 матчах сезону вони здобули дві перемоги і тричі зіграли внічию.

«Діти» помилилися в останніх турах Ліги 1, поступившись Монпельє 0:3 і Гавру 1:2.

Ліверпуль

Ліверпуль проходить сезон у хорошому темпі, клуб не зазнав жодної невдачі в останніх 7 матчах, здобувши 5 перемог і 2 нічиїх. У Лізі Європи хлопцям Юргена Клоппа немає рівних; в останньому турі англійці не залишили сліду від «Тулузи» вдома 5:1. У складі мерсисайдців забивали Діого Жота, Ендо, Нуньєс, Гравенберг і Салах. Ліверпуль займає 1 місце в квартеті, набравши 9 очок, при співвідношенні м'ячів 10:2. На виїзді «червоні» взяли участь у 8 зустрічах сезону, здобувши 4 перемоги, три нічиї та одну невдачу.

Хлопці Клоппа не в найкращому настрої, коли їдуть до Франції; в останньому турі АПЛ команда сенсаційно поділила очки з «Лутоном» — 1:1. Після 11 турів АПЛ "червоні" посідають третє місце в турнірній таблиці з 24 очками.

Тулуза проти Ліверпуля

Факти про матч "Тулуза" - "Ліверпуль".

  • «Тулуза» не програє в останніх 5 матчах сезону;
  • Ліверпуль не програє в останніх 7 матчах сезону;
  • У 7 з 10 останніх матчів Ліверпуля цього сезону було забито більше 2,5 голів. 1.46.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери впевнені в виїзному успіху мерсисайдців. На успіх Тулузи котирування становили 6,00. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 4,70. Для ліверпульської Вікторії котирування зупинилися на позначці 1,45. Від цієї зустрічі букмекер очікує голів. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 3,5» з коефіцієнтом 1,65, «Тотал більше 3,5» з коефіцієнтом 2,15. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Тулуза» не витримує кількох турнірів, звідси й довга серія без перемог у сезоні. «Ліверпуль» виступає більш міцно, команда має якісний склад і є резерв виконавців, які готові замінити лідерів команди. Різниця в класі і формі команд була яскраво продемонстрована в останній зустрічі команд в Ліверпулі. Думаю, у Франції хлопці Клоппа зможуть взяти три очки: перемога Ліверпуля з гандикапом 2 (-1) – 2,15.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0