Корінтіанс – Атлетіко Мінейро. Чи продовжать гості безпрограшну серію?

10 листопада в рамках 33-го туру бразильської Серії А на стадіоні «Нео Кіміка Арена» (Сан-Паулу) зійдуться «Корінтіанс» і «Атлетіко Мінейро».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Корінтіанс» проти «Атлетіко Мінейро».

Corinthians

Corinthians показує посередній результат; в останніх 10 зустрічах клуб здобув 2 перемоги та 5 нічиїх. В останньому матчі чемпіонату хлопці Мано Менезеса повністю провалилися, поступившись на виїзді з мінімальним рахунком 0:1 Брагантіно. «Корінтіанс» посідає 13-е місце в турнірній таблиці, набравши 40 очок, при коефіцієнті м'ячів 37:38. Лідером бомбардирської гонки «мушкетерів» є Юрі Альберто, на рахунку якого 8 голів і дві результативні передачі.

На своїй території команда провела 16 зустрічей у Серії А, здобувши 6 перемог і 9 нічиїх.

Атлетіко Мінейро

Атлетіко Мінейро виступає в хорошому темпі, команда не програє вже 4 матчі поспіль у чемпіонаті. Лише в останньому матчі підопічні Луїса Феліпе Сколарі зробили осічку, зігравши на виїзді внічию з America MG – 1:1. Єдиний гол у складі "півників" забив Пауліньо. "Атлетіко Мінейро" посідає 5-е місце в турнірній таблиці, набравши 53 очки, при співвідношенні м'ячів 40:25. У гонці бомбардирів "чорно-білих" лідирує Пауліньо з 16 голами та 1 асистом.

«Півники» провели 16 ігор на виїзді, здобувши 7 перемог і 5 нічиїх.

Корінтіанс – Атлетіко Мінейро

Корінтіанс проти Атлетіко Мінейро факти

  • Загальна кількість забитих голів була менше 2,5 у 12 з останніх 15 матчів Атлетіко Мінейро в чемпіонаті Бразилії. 1,55;
  • Загальна кількість голів, забитих Корінтіансом в останніх 5 матчах чемпіонату Бразилії, була менше 2,5;
  • Корінтіанс не програє в 6 з останніх 7 ігор сезону.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери віддають перевагу гостям у цьому матчі. Коефіцієнт на перемогу Корінтіанса становив 3,03. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 3,10. Для Вікторії Атлетіко Мінейро котирування зупинилися на позначці 2,34. Букмекер не очікує результативного футболу від цієї зустрічі. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 1,55, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 2,46. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Корінтіанс після невдалої першої половини сезону регулярно набирає очки в останніх турах, а вдома команда програла лише один матч із 16 у чемпіонаті. Атлетіко Мінейро більш стабільно прогресує в Серії А, що дозволяє клубу серйозно розраховувати на боротьбу за титул. Обом командам потрібні очки, господарям – щоб уникнути вильоту, а гостям – у чемпіонській боротьбі. Думаю, господарі вдома продовжать серію без провалів і не залишаться без очок. Для Південної Америки фактор домашнього поля завжди є бонусом: Корінтіанс не програє – фора 1(0) – 2,19.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0