Аль-Іттіхад проти Абхи. Чи вийде чемпіон із кризи?

У п'ятницю, 10 листопада, на стадіоні King Abdullah Sports City в Джидді відбудеться матч між командами "Аль-Іттіхад" і "Абха" в рамках 13-го туру чемпіонату Саудівської Аравії.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Аль-Іттіхад" проти "Абхи".

Аль-Іттіхад

У таборі чинного чемпіона Саудівської Аравії – справжня криза. Команда, яка в літнє міжсезоння витратила чимало грошей на трансфери та зарплати зіркових новачків на чолі з Карімом Бензема, Нголо Канте та Фабіньо, поки не може похвалитися навіть місцем у Топ-5 турнірної таблиці. А Аль-Іттіхад відстає від лідера вже на 11 очок.

І було б добре, якби проблеми переслідували Бензема і компанію тільки в чемпіонаті, де конкуренти теж дуже сильні. Але ні - в азіатській Лізі чемпіонів «Іттіхад» також постраждав цього тижня від скромної іракської команди «Аль-Кува», яка розгромила вдома грізного суперника з рахунком 2:0 і поставила під сумнів свою «легку ходу» на груповому етапі.

Невеликим виправданням невтішних результатів чемпіона можуть стати кадрові проблеми – зокрема, травма захисника Ахмеда Хегазі. Але справа в тому, що головні труднощі для команди не в захисті, а в атаці. І у зв’язку з цим не один уболівальник команди задавався питанням: а чи варто було виключати із заявки на чемпіонство португальця Жоту, купленого у «Селтіка» майже за 30 мільйонів євро? Йому точно не було місця в «ростері» зараз при такому нудному футболі перед чужими воротами.

Абха

Команда, яка пережила дуже важкий початок сезону та відставку тренера, почала поступово приходити до тями. Таке чудове перетворення досить легко пов'язати з приходом в команду нового «керманича». Причому мова йде не про всесвітньо відомого фахівця, а про скромного «тренера» з Тунісу на ім'я Юсеф Аль-Манаї, який програв перший матч у новій якості, але потім здобув три перемоги поспіль з Абха. І саме з цією поточною серією в гості до чемпіона, який переживає кризу, прийде середина таблиці.

Новому тренеру вдалося «достукатися» до команди, а особливо до колишнього гравця «Краснодара» і «Локомотива» Гжегожа Криховяка, який вже двічі забивав у чемпіонаті під керівництвом туніського тренера. Також варто відзначити хорошу форму камерунця Карла Токо Екамбі.

Але в захисті у Абхи були і є серйозні труднощі. Востаннє команда грала насухо в чемпіонаті ще в серпні, і щось підказує, що наступної п'ятниці невтішна серія не перерветься.

Аль-Іттіхад проти Абхи

Аль-Іттіхад проти Абха факти

  • Аль-Іттіхад програв останні два матчі сезону, не забивши жодного гола.
  • «Аль-Іттіхад» вже програв більше матчів у цьому чемпіонаті Саудівської Аравії (3), ніж за весь минулий чемпіонат (2).
  • Абха пропустив голи в 10 матчах чемпіонату поспіль

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

У букмекерській конторі 1xbet фаворитом матчу чемпіонату Саудівської Аравії є команда «Аль-Іттіхад», на перемогу якої можна поставити з коефіцієнтом 1,30. На нічию букмекер пропонує поставити 5,28, а на перемогу футболістів Абхі – 8,55. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Звісно, за класом основних виконавців «Аль-Іттіхад» помітно перевершує майбутнього суперника. Але в останніх двох матчах ситуація була схожою, і все закінчилося плачевно для фаворита.

Тому не виключаємо ще однієї осічки Бензема і компанії, хоча цього разу, враховуючи схильність суперника чинного чемпіона до атакувальних авантюр, ми все ж припустимо перемогу господарів, але обов’язково в результативній грі з голами в обох напрямки. А наш прогноз на матч Аль-Ітіхад – Абха – тотал понад 3 голи рівно за 1,76.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0