Арсенал проти Бернлі. Чи зможуть «каноніри» реабілітуватися за поразку в минулому турі?

У суботу, 11 листопада, на стадіоні "Емірейтс Стедіум" відбудеться матч "Арсенал" - "Бернлі" в рамках 12-го туру англійської Прем'єр-ліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Арсенал" – "Бернлі".

Арсенал

Команда Арсеналу Мікеля Артети вперше в поточному сезоні програла в останньому турі чемпіонату Англії, поступившись на виїзді Ньюкаслу з рахунком 0:1. «Арсенал» у тій грі виглядав непогано, але не скористався своїми шансами, пропустив у другому таймі й завершився ні з чим.

У матчі нового туру англійської Прем'єр-ліги "каноніри" спробують повернутися на переможний шлях і реабілітуватися перед своїми вболівальниками. Незважаючи на важку зустріч у Лізі чемпіонів у середині тижня, Арсенал буде явним фаворитом проти Бернлі та, безумовно, намагатиметься легко взяти три очки.

«Бернлі»

Бернлі» є одним з аутсайдерів нинішнього чемпіонату Англії, вигравши лише один матч, а в останніх чотирьох турах не порадував своїх уболівальників очками. Підопічні Венсана Компані переживають складний період сезону і майже напевно боротимуться за збереження місця в еліті цієї кампанії.

Бордові мають великі проблеми з реалізацією своїх шансів; команда не забиває багато голів і по праву знаходиться в зоні вильоту турнірної таблиці. У майбутньому матчі «Бернлі» важливо, перш за все, надійно зіграти в обороні, а вже потім думати про якісь атакувальні дії.

Арсенал проти Бернлі

Арсенал проти Бернлі факти

  • Востаннє суперники зустрічалися на чемпіонаті Англії у 2022 році і зіграли внічию 0:0;
  • У жодному з останніх п'яти матчів між командами Прем'єр-ліги ставка на Overhead (2,5) не була 1,43;
  • Тільки в одному з останніх п'яти матчів між суперниками була зроблена ставка на «обидві команди заб'ють» 2,19;
  • Бернлі здобув лише одну перемогу в поточному чемпіонаті Англії.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Дуже відома серед любителів футболу букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на такий матч у новому турі чемпіонату Англії: на перемогу «Арсенала» можна поставити 1,18, на нічию — 7,80, на Перемога Бернлі за 16,0. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

У цьому матчі «каноніри» спробують повернутися на переможний шлях у Чемпіонаті Англії та докладуть максимум зусиль, щоб взяти наступні три очки. Саме господарі майбутньої гри будуть грати з позиції сили, більше контролювати м’яч і створювати небезпечні моменти біля воріт суперника. Останніми роками матчі між «Арсеналом» і «Бернлі» були не надто результативними, але цього разу лондонці повинні легко і впевнено перемогти. Хорошим вибором здається ставка на гандикап 1 (-2,5) за 2,24.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0