Баварія – Гайденхайм. Чи продовжиться переможна серія мюнхенців?

У суботу, 11 листопада, на «Альянц Арені» відбудеться матч «Баварія» – «Гайденхайм» у рамках 11-го туру німецької Бундесліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Баварія" проти "Гайденхайм".

Баварія

В останньому турі чемпіонату Німеччини Баварія у важливому матчі легко перемогла дортмундську Боруссію та продовжила одразу дві серії: безпрограшну та переможну. Проте мюнхенці все ще не можуть повернутися на першу позицію в турнірній таблиці, поступившись леверкузенському «Байєру».

У матчі нового туру підопічні Томаса Тухеля справедливо розраховують на продовження переможного ходу, адже зіграють перед своїми вболівальниками проти команди з нижньої частини турнірної таблиці. Безсумнівно, що в майбутній зустрічі мюнхенці намагатимуться забити якомога більше голів.

«Хайденхайм»

«Гайденхайм» – новачок нинішнього чемпіонату Німеччини, який ще тільки звикає до еліти німецького футболу і не може порадувати своїх уболівальників стабільними позитивними результатами. Команда знаходиться в кінці турнірної таблиці без особливих шансів піднятися вище.

У майбутньому матчі «Хайденхайму» буде дуже важко показати свій найкращий футбол, адже команда зіграє на виїзді проти чинного чемпіона та найсильнішого клубу Бундесліги. Гості прибудуть до Мюнхена із завданням витримати та дисципліновано зіграти на своїй території.

Баварія – Гайденхайм

Баварія – Гайденхайм: факти

  • Востаннє команди зустрічалися в Кубку Німеччини в 2019 році: «Баварія» перемогла «Гайденхайм» з рахунком 4:5;
  • В середньому в п'яти з десяти матчів за участю Баварії ставка на те, що «обидві команди заб'ють» 2,0;
  • У середньому в семи з десяти матчів за участю Хайденхайма ставка на тотал перевищує (2,5) 1,17;
  • Баварія виграла останні чотири матчі поспіль у німецькій Бундеслізі;
  • Баварія ще не програвала в поточному чемпіонаті Німеччини.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Дуже відома серед любителів футболу букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм гравцям такі коефіцієнти на цей матч чергового туру чемпіонату Німеччини: на перемогу «Баварії» можна поставити за скромні 1,07, на нічию — 17,0, а на перемога Гайденхайма з неймовірними 31,0. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Букмекери не залишають Хайденхайму шансів у матчі проти чинного чемпіона та очікують ще однієї великої та впевненої перемоги мюнхенців. «Баварія» дійсно набрала пристойний темп і знаходиться в хорошій формі, а на своєму полі просто не має права втрачати очки в поєдинках з суперниками такого рівня. Цікавим вибором у цьому випадку видається ставка на гандикап 1 (-3) за 1,90.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0