Севілья – Бетіс. Хто виявиться сильнішим у севільському дербі?

12 листопада в матчі 13-го туру іспанської Прімери відбудеться севільське дербі Севілья – Бетіс. Гра відбудеться на стадіоні Рамон Санчес Пісхуан.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Севілья" – "Бетіс".

Севілья

Севілья проводить слабкий сезон; в останніх 10 зустрічах клуб здобув лише дві перемоги, при цьому 6 разів зігравши внічию. В останньому матчі чемпіонату хлопці Дієго Алонсо також залишилися без перемоги; на виїзді команда поступилася 1:1 Сельті Віго. Голом у складі "червоно-білих" відзначився Ен-Несірі. "Севілья" займає 14-е місце в турнірній таблиці, набравши 11 очок після 11 зустрічей, при співвідношенні м'ячів 17:16. У гонці бомбардирів команди Nervion лідирує Ен-Несірі; на рахунку марокканця вже 4 голи. Вдома «Севілья» взяла участь у 8 матчах, здобувши 2 перемоги та 3 нічиї.

На тижні Севілья поступилася Арсеналу в матчі Ліги чемпіонів 0:2.

Бетіс

Бетіс демонструє відмінний результат, команда не зазнавала поразок з 24 вересня, зібравши за цей час серію з 10 зустрічей на всіх рівнях. В останньому матчі Ла Ліги хлопці Мануеля Пеллегріні також були на висоті; команда вдома була сильнішою за «Мальорку» — 2:0. Голами у "зелено-білих" відзначилися Вілліан Хосе та Перес. Бетіс посідає 5 місце в турнірній таблиці, набравши 20 очок, з різницею м'ячів 16:15. Лідером гонки бомбардирів "Бетикос" є Вілліан Хосе, на рахунку бразильця 5 голів.

Цього сезону «зелено-білі» провели 9 виїзних ігор, здобувши 3 перемоги та 3 нічиї.

Севілья – Бетіс

Факти про матч "Севілья" - "Бетіс".

  • Севілья зіграла внічию в останніх 4 матчах Ла Ліги 3,56;
  • Севілья виграла 2 з останніх 10 матчів сезону;
  • Бетіс не програє в останніх 7 матчах Ла Ліги.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери в дербі віддають перевагу господарям поля. Коефіцієнт на перемогу "Севільї" становив 2,07. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 3,56. Для Victoria Betis котирування зупинилися на позначці 3,56. Букмекери не знають, чого очікувати від севільських команд у плані гри. Букмекерська компанія 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом – 1,92, «Тотал більше 2,5» з лапками – 1,92. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Черговий сезон поспіль «Севілья» провалює осінній період, команда знаходиться в кінці таблиці Прімери. Бетіс, на відміну від своїх земляків, виступає стабільно, не програючи в останніх 10 матчах у всіх стартах. Але дербі є дербі, там інші закони і правила. Останні два матчі команди завершилися внічию, думаю вже зараз мирний результат реальний, господарі продовжать нічию в чемпіонаті, а гості продовжать безпрограшну серію в сезоні: нічия - Х -3,56 .

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0