Сантос проти Сан-Паулу. Хто виявиться сильнішим у протистоянні бразильських грандів?

13 листопада в рамках 34-го туру бразильської Серії А на арені Віла Бельміро (Сантос) зійдуться команди Сантос і Сан-Паулу.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Сантос" проти "Сан-Паулу".

Сантос

Сантос помітно покращився; команда не програвала 5 зустрічей поспіль у Серії А, здобувши за цей час 3 перемоги та 2 нічиїх. В останньому матчі чемпіонату підопічні Марсело Фернандеса також добилися позитивного результату, обігравши на виїзді «Гояс» з мінімальним рахунком. Автором переможного голу за «риб» виявився Фурч. «Сантос» піднявся на 13-е місце в турнірній таблиці, набравши 41 очко, при співвідношенні м'ячів 37:55. Лідирує в гонці бомбардирів "чорно-білих" Леонардо Маркос з 13 голами і двома результативними передачами.

Вдома «риби» провели 16 матчів у чемпіонаті, здобувши 6 перемог і 6 нічиїх.

Сан-Паулу

Сан-Паулу демонструє хороший прогрес; в останніх 10 зустрічах клуб здобув 5 перемог і ще тричі зіграв внічию. В останньому матчі чемпіонату Бразилії підопічні Дорівал Жуніор також показали клас, обігравши вдома Брагантіно з рахунком 1:0. Єдиний гол у складі "триколірних" забив Ерісон. "Сан-Паулу" займає 9-е місце в турнірній таблиці, набравши 45 очок після 32 матчів, при співвідношенні м'ячів 37:35. Лідером бомбардирської гонки клубу є Каллері, аргентинець забив 9 голів і віддав 2 гольові передачі.

На виїзді «триколірні» показують себе дуже погано; команда не може виграти 15 матчів поспіль в Серії А.

Сантос проти Сан-Паулу

Факти Сантоса проти Сан-Паулу

  • Сантос не програє в останніх 5 іграх бразильської першості;
  • Сан-Паулу не виграє в останніх 15 виїзних іграх чемпіонату Бразилії;
  • Загальна кількість забитих голів понад 2,5 у 7 з останніх 10 матчів Сантоса в чемпіонаті Бразилії 2,36.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери не визначають фаворита в цьому матчі. Коефіцієнт на перемогу Сантоса був 2,70. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 3,13. Котирування зупинилися на позначці 2,56 для Victoria Sao Paulo. Букмекери не очікують результативного футболу. Букмекерська компанія 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 1,60, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 2,36. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Опинившись на межі зони вильоту, «Сантос» підвищився, проводить серію матчів без поразок і трохи відійшов від небезпечної зони, але розслаблятися їм поки що рано. Сан-Паулу знаходиться в середині таблиці; команда могла піднятися набагато вище, але на виїзді вона показує катастрофічно, жодного разу не вигравши чемпіонат. Враховуючи нестабільність гостей на чужому полі та непогані результати «риб» в останніх турах, думаю, що господарі зможуть взяти три очки: перемога «Сантоса» – 2.70.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0