Грузія проти Шотландії. Чи відберуть господарі очки в одного з лідерів групи?

У четвер, 16 листопада, на стадіоні «Динамо Арена» імені Бориса Пайчадзе відбудеться матч між збірними Грузії та Шотландії у рамках кваліфікації до чемпіонату Європи 2024 року.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Грузія проти Шотландії

Грузія

Перед дев'ятим туром відбору на чемпіонат Європи 2024 року збірна Грузії посідає лише четверту позицію у своїй групі і вже не має шансів посісти одне з перших двох місць. Тому в інших турах грузини гратимуть для власного задоволення заради своїх уболівальників.

На рідному полі грузинська команда завжди славилася гарною грою та вмінням завдавати проблем суперникам будь-якого рівня. Тому цілком можливо, що в майбутньому матчі господарі докладуть максимум зусиль, щоб відібрати очки в одного з лідерів своєї групи.

Шотландія

Шотландці чудово працюють у цьому відбірковому раунді та заслужено кваліфікувалися на майбутній чемпіонат Європи. Збірна Шотландії має 15 очок після шести зіграних турів і разом зі збірною Іспанії впевнено лідирує в групі А і вже може готуватися до чемпіонату Європи.

Незважаючи на поразку від збірної Іспанії в минулому турі, шотландці дійсно можуть пишатися своїм виступом у кваліфікаційному раунді і заслужили такий результат. Ймовірно, в майбутньому матчі тренерський штаб команди застосує ротацію і дасть шанс тим гравцям, які раніше не так часто грали.

Грузія проти Шотландії

Грузія проти Шотландії факти

  • У матчі першого туру відбіркового циклу Євро-2024 Шотландія розгромила Грузію з рахунком 2:0;
  • Тільки в одному з останніх п'яти матчів між командами різного рівня ставка на тотал була більше (2,5) 2,20;
  • Також лише в одному з останніх п’яти матчів між суперниками була зроблена ставка на «обидві команди заб’ють» 1,85;
  • Шотландія виграла три з останніх п'яти матчів проти Грузії на різних рівнях.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекерська компанія 1xbet, відома серед любителів футболу, пропонує своїм гравцям такі коефіцієнти на цей матч чергового раунду відбору на чемпіонат Європи 2024 року: на перемогу Грузії можна поставити за 3,30, на нічию – за 3,30, а на шотландську перемогу - 2,35. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

З турнірної точки зору ця зустріч не має великого значення, адже збірна Шотландії забезпечила собі достроковий вихід на чемпіонат Європи 2024 року, а команда Грузії вже не зможе претендувати на перші дві позиції. У гостей явно не буде особливої мотивації на майбутній матч, але господарі поля точно захочуть порадувати своїх уболівальників на рідному стадіоні. Перспективною виглядає ставка на те, що збірна Грузії не програє за 1,65.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0