Польща проти Чехії. Битва за путівку на Євро?

17 листопада у грі 9-го туру кваліфікації Євро-2024 на PGE Narodowy arena (Варшава) зустрінуться збірні Польщі та Чехії.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Польща проти Чехії

Польща

Збірна Польщі виступає не найкращим чином; в останніх п'яти матчах команда здобула лише дві перемоги і ще раз зіграла внічию. В останньому матчі кваліфікації УЄФА ЄВРО-2024 підопічні Міхала Пробежа також не набрали очок, зігравши вдома внічию з Молдовою – 1:1. Єдиний гол у складі «білих орлів» забив Свідерскі. Збірна Польщі займає 3 місце в групі Е, набравши 10 очок після 7 зустрічей, при співвідношенні м'ячів 9:9.

Лідером гонки бомбардирів поляків є Левандовскі, який забив три голи та віддав гольову передачу.

Чехія

Збірна Чехії демонструє хороший рівень гри; загалом цього року команда взяла участь у 8 зустрічах, здобувши 4 перемоги та 3 нічиїх. В останньому відбірковому матчі підопічні Ярослава Шилгавого також здобули позитивний результат, обігравши вдома Фарерські острови з мінімальним рахунком – 1:0. Автором переможного голу за «Локомотив» став Соучек. Збірна Чехії посідає друге місце в групі, набравши 11 очок після 6 матчів, при співвідношенні м'ячів 8:5.

У гонці бомбардирів у чехів лідирує Черні, який зумів забити три голи.

Польща проти Чехії

Польща проти Чехії факти

  • Чехія не програє у 8 з останніх 10 ігор;
  • Загальна кількість забитих голів менше 2,5 у 6 з останніх 7 матчів Польщі 1,66.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери в цьому матчі віддають господарям мінімальну перевагу. Коефіцієнт на перемогу Польщі становив 2,55. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 3,20. Котирування чеської Вікторії зупинилися близько 3.00. Букмекери не очікують результативного футболу. Букмекерська компанія 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 1,66, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 2,23. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Збірна Польщі не має права на помилку, інакше команда залишиться без путівки на Євро. Причиною такої ситуації є жахлива гра команди проти Молдови; з 6 можливих балів було набрано лише один. Позиція Чехії краща, у команди є гра в запасі, тому є місце для помилок. У найближчій зустрічі очікую успіху від господарів, їх влаштовує лише перемога, інший результат означає катастрофу у відборі: перемога Польщі -2,55.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0